Mand bliver undersøgt for hårtab

Udtynding på top

Hvad er udtynding på top?

Mandlig mønster skaldethed eller udtynding af håret ipå toppet er en hyppig forekommende tilstand for mange mænd. Hårtabet kan være svært at se, da det ikke er isoleret til et område og sker gradvist. Ubehandlet kan det føre til komplet skaldethed. Heldigivs findes der i dag mange effektive behandlinger, som kan bremse hårtabet og give håret sin fylde tilbage.

Generel udtynding i hovedbunden – hårets genvækst

Kaldes også Mandling Mønster Skaldethed og findes i forskellige former, som er kendetegnet ved at hårtabet er spredt ud på hele hovedbunden.

Mandlig Mønster Skaldethed

Mandlig Mønster Skaldethed forekommer i tre udbredte former for hårtab: vigende hårgrænse, udtynding på issen, eller generel udtynding, hvor der ikke er et afgrænset område med hårtab, men i stedet spredt udtynding på den øverste del af hovedbunden.
Herunder findes eksempler på mænd med generel udtynding, så du kan sammenligne med dit eget hårtabsmønster og få en idé om, hvad du kan forvente af resultater. Bemærk, at resultaterne kan variere og ikke er garanterede.

Biofolic Lab patienten Nicolas oplevede generel udtynding, forårsaget af Mandlig Mønster Skaldethed. I hans bedømning skriver han: “Det fungerer godt… det har virket, da det virkelig var blevet tyndere…”.

Du kan se talrige eksempler på patienters billeder før & efter behandling, under vores Resultater fane, med forskellige hårtabsmønstre. Disse giver klare billeder af de resultater kunderne har oplevet, fulgt af ægte feedback fra patienterne.

Hvad forårsager tyndere hår?

Lasha siger om sin Biofolic Lab behandling: ”Resultaterne er fantastiske”. Han er tilfreds med: ”En enorm forbedring” af sit hårtab. Se hans fulde succeshistorie. Husk dog, at resultaterne kan variere og ikke er garanterede.

Tyndere hår, der optræder henover hovedbunden, er resultatet af naturligt forekommende kemiske angreb på de hårsække, som er disponeret for mandlige hårtab. I alle tilfælde af genetisk skaldethed, er der tale om en reaktion i kroppen, hvor testosteron hormonet forbindes med enzymet 5-alfa reduktase og danner et stof kaldet dihydrotestosteron eller DHT.
DHT angriber hovedbunden, svækker folliklerne og forhindrer at der bliver leveret tilstrækkelige næringsstoffer og ilt, hvilket gør håret gradvist svækket og tyndt. Hvis ikke det behandles, falder det beskadigede hår ud, uden at nyt hår vokser ud, hvilket kan føre til komplet skaldethed.

En dedikeret behandlingsrådgiver og hårtabsekspert følger hver enkelt Biofolic Lab patient, og vil være i stand til at besvare eventuelle spørgsmål undervejs og sørge for, at der bliver taget hånd om dig på hvert trin af din hårgenvækstsrejse.

Der vil blive taget billeder af dine kvartalsresultater, så du kan dokumentere og vurdere dine fremskridt ordentligt. Dette er særlig vigtigt i tilfælde af hårudtynding, da det kan være svært rigtigt at se resultaterne, eftersom hårtabet er spredt og sporadisk.

Hvis du er bekymret for hår udtynding eller arveligt hårtab, så book tid til en gratis undersøgelse af en Biofolic Lab hårtabsekspert, på en af vores klinikker ved at ringe til +45 71 99 31 18, eller sende os en mail. Hvis du er baseret uden for Danmark, kan du blot udfylde vores kontaktformular.