STOP dit hårtab og styrk tyndt hår med revolutionerende klinisk laserterapi

Laserterapi hos Biofolic Lab®

Med laserterapi tilføres dit hår tæthed og fylde. Ved regelmæssige behandlinger oplever mange patienter en sund og fornyet hårvækst.

Laserterapi stimulerer hårsækkene med gentagne lette lysfotoner, som får cellerne i hovedbunden til at øge mængden af adenosin-trifosfat (energi, så håret kan vokse).

En behandling med laserterapi øger ligeledes blodtilførslen til de enkelte hårsække, så de får den rette mængde næringsstoffer. På den måde kan laserterapi øge hårvæksten betydeligt, og samtidig gøre håret kraftigere.

Laserterapi er en kortvarig og smertefri behandling, som er effektiv mod alle former for hårtab – særligt for de, der lider af androgen alopeci.

 • Styrker og plejer håret
 • Stimulerer hovedbund og hårsække
 • Øget hårvækst og reduktion af inflammation

Laserbehandling mod hårtab

Sådan kommer du i gang med laserterapi

01
01

Konsultation og forundersøgelse

Konsultation og forundersøgelse

02
02

Laserterapi på klinikken

Laserterapi på klinikken

03
03

Evaluering og eventuel yderligere behandling

Evaluering og eventuel yderligere behandling

Spørgsmål og svar

Hvad er laserterapi?

Biofolic Lab®s laserterapi fremmer hårvækst hos kvinder og mænd, som oplever udtyndende hår eller hårtab. Laserterapi foregår ved, at hårsækkene stimuleres med gentagne fotoner af lys, som får cellerne til at øge mængden af ATP (Adenosin-Trifosfat) – og dermed blodforsyningen til hårsækkene. Med øget blodgennemstrømning får hår og hovedbund de rigtige mængder af næringsstoffer, så der skabes fornyet og stærkere hårvækst.

Hvem kan få gavn af laserterapi?

Laserterapi kan gavne alle, som lider af tyndt hår eller hårtab. Særligt patienter, som har fået foretaget en hårtransplantation vil have gavn af efterfølgende laserterapi. Hårtab skyldes en reduceret blodforsyning til hårsækkene og hovedbundens væv. En lav blodgennemstrømning betyder, at færre næringsstoffer leveres til cellerne. Netop derfor er en øget blodgennemstrømning nødvendig for at genoplive hårrødderne. Biofolic Lab®s laserbehandling er designet til at korrigere næringsstoffer og blodgennemstrømning, så hårsække og hovedbund får netop de mængder, der kan genoplive hårrødderne.

Hvordan virker laserhjelmen?

Biofolic Lab® bruger en hjelm, der indeholder 80 laserdioder, og som stimulerer hele hovedbunden. Hjelmen udsender et rødt lys af energi til hovedbunden, som aktiverer dine hårsække så nyt hår kan gro. Hjelmen har en timer, der automatisk slukker efter 20 minutter. Under behandlingen har du beskyttende briller på. Disse briller er transparente, så du kan sagtens se og læse i et blad eller en bog under behandlingen.

Er der bivirkninger ved at anvende laserterapi?

Laserterapi er en skånsom hårrestorationsbehandling uden væsentlige bivirkninger. Som alle behandlinger hos Biofolic Lab®, er laserterapi en klinisk testet og godkendt behandling.

Hvorfor taber man håret?

Hårtab kan skyldes flere ting. Blandt de mest almindelige årsager er hormonelle forandringer, genetik og øget testosteronniveau. Hårtab kan også opstå af stress, miljøpåvirkninger, dårlig blodcirkulation eller betændelsestilstande i kroppen.

Vampyr behandling

En ikke-kirurgisk behandling mod hårtab

En vampyr behandling foregår ved injektion i hovedbunden med patientens eget blod. Behandlingen indeholder mineraler og vitaminer (aktive molekyler kaldet vækstfaktorer), som fremmer kroppens helingsproces. Disse vækstfaktorer hjælper med at helbrede ødelagt eller beskadiget væv, og de stimulerer samtidig hårrødderne. Vampyr behandlinger er gavnlige for både kvinder og mænd, der lider af hårtab.

Hvad siger vores patienter?

 • Jeg er nu 6 måneder inde i min behandlingsplan, og jeg kan se en tydelig forskel. Mit hår er tykkere, mere tæt, og jeg føler mig generelt mere glad og optimistisk. Personalet på klinikken er super venlige og giver mig altid god behandling.

  Lise, 41 år år, Tyndt hår

  1/3
 • Hårtransplantation, vampyr behandling og mesoterapi på klinikken. Effektiv og omfattende hårpleje derhjemme. Jeg er glad for at komme hos Biofolic Lab.

  Lise Sørensen, 36 år, Alopeci

  2/3
 • Jeg er så glad for mit hår nu. Det var trist og tyndt før, men med behandlingerne på klinikken, stråler jeg igen. Varme anbefalinger til personalet og Biofolic.

  Mille, 25 år, Tyndt hår

  3/3

Laserterapi

Tilføj til kurv