Effektiv og naturlig behandlingsmetode til kvinder og mænd, der lider af hårtab

Vampyr behandling hos Biofolic Lab®

En Vampyr behandling kan være gavnlig for både mænd og kvinder, der lider af hårtab. Behandlingen kan med fordel kombineres med medicinske løsninger eller andre hårbehandlinger såsom mesoterapi eller laserterapi. Behandlingen kan også vælges som en del af Biofolic Lab®s skræddersyede behandlingsplaner.

 • En ukompliceret og relativt smertefri behandlingsmetode, som kun tager cirka 45 minutter
 • 100% naturlig og uden bivirkninger
 • Har både proaktiv og reaktiv virkning mod hårtab
 • Effektiv mod flere hårsygdomme
 • Du kan genoptage dine normale daglige aktiviteter umiddelbart efter behandlingen

Med en vampyr behandling bruger vi kroppens egne ressourcer til at stoppe dit hårtab

 • Jeg er nu 6 måneder inde i min behandlingsplan, og jeg kan se en tydelig forskel. Mit hår er tykkere, mere tæt, og jeg føler mig generelt mere glad og optimistisk. Personalet på klinikken er super venlige og giver mig altid god behandling.

  Lise, 41 år år, Tyndt hår

  1/3
 • Hårtransplantation, vampyr behandling og mesoterapi på klinikken. Effektiv og omfattende hårpleje derhjemme. Jeg er glad for at komme hos Biofolic Lab.

  Lise Sørensen, 36 år, Alopeci

  2/3
 • Jeg er så glad for mit hår nu. Det var trist og tyndt før, men med behandlingerne på klinikken, stråler jeg igen. Varme anbefalinger til personalet og Biofolic.

  Mille, 25 år, Tyndt hår

  3/3

Oplever du, at din hårgrænse har rykket sig, og at dit hår generelt er blevet tyndere? Så kan en vampyr behandling være løsningen for dig.

Vampyr behandling - også kaldet for blodbehandling, er en af de nyeste og mest revolutionerende metoder inden for hårtabsbehandling. Det er en naturlig behandling, som styrker dine hårsække og giver dig et kraftigere hår.

Biofolic Lab® tilbyder vampyr behandling som en enkeltstående behandling i kombination med andre behandlingsformer, eller som del af vores skræddersyede behandlingsplaner.

Vampyr behandlingens forløb

Første del af et vampyr behandlingsforløb foregår ved, at en læge eller sygeplejerske udtager en mindre portion blod (mellem 8-25 ml.) fra din arm.

Blodet sættes herefter i en laboratoriecentrifuge, hvor det centrifugeres ved et højt omdrejningstal. Denne centrifugering får blodet til at dele sig i forskellige bestanddele.

De komponenter (bestanddele) fra blodet, der skal bruges, er blandt andet blodpladerne, vækstfaktorerne og de hvide blodlegemer. Det er dem som vi tilsammen kalder for vampyr behandling. Vampyr behandlingen - eller blodblandingen - trækkes op i en kanyle og injiceres i din hovedbund omkring hårrødderne.

Det er således ved at bruge kroppens egne ressourcer, at en vampyr behandling kan stoppe hårtab.

Vi anbefaler, at du får fire behandlinger fordelt over seks måneder. De første tre får du med en måneds mellemrum, og derefter skal du have én behandling efter to måneder. Du kan dog blive vejledt anderledes, alt efter dine behov.

Sådan virker en vampyr behandling

De aktive molekyler (vækstfaktorer) hjælper med at regenerere og stimulere hårrødderne og hovedbundens væv. Hårvæksten vil blive stærkere og kraftigere efter to til tre behandlinger, og hårets livscyklus forlænges. Du vil efter behandlingen opleve, at dit hårtab mindskes og at nye hår er tykkere og stærkere.

En vampyr behandling foregår ambulant og varer omkring 45 minutter. Den foregår uden barbering eller hårklipning.

For at bibeholde det ønskede resultat vil det være nødvendigt med regelmæssige behandlinger. Vampyr behandlingen er uden bivirkninger.

Vampyr behandlingen kan med fordel kombineres med andre behandlinger hos Biofolic Lab®. Den er ligeledes inkluderet i vores to behandlingsplaner Essential og Advanced

Behandlingen kan også kombineres med medicinsk behandling. Vi anbefaler vampyr behandlingen ved de fleste typer af hårtab hos både mænd og kvinder. Dette gælder androgent hårtab (androgen alopeci), diffust hårtab, pletskaldethed (alopecia areata) og telogen effluvium.

Hos Biofolic Lab® hjælper vi dig med at tilrettelægge din individuelle behandlingsplan under den første konsultation.

Naturlig behandling, der styrker håret

Sådan kommer du i gang med en vampyr behandling

01
01

Konsultation og forundersøgelse

Konsultation og forundersøgelse

02
02

Blodet udvindes, centrifugeres og injiceres

Blodet udvindes, centrifugeres og injiceres

03
03

Yderligere behandlinger eller behandlingsforløb

Yderligere behandlinger eller behandlingsforløb

Spørgsmål og svar

Hvad er vampyr behandling?

Vampyr behandling er en behandlingsform, der bruger kroppens egne ressourcer til at skabe fornyet og stærkere hårvækst. En vampyr behandling er gavnlig for både mænd og kvinder, der lider af hårtab.

Hvordan foregår en vampyr behandling?

En vampyr behandling varer omkring 60 minutter og foregår ambulant. Ved en vampyr behandling udtages blod i små doser fra patientens arm (8 - 25 ml.). Herefter centrifugeres blodet, så det adskilles i mindre bestanddele. Disse bestanddele trækkes op i en kanyle, hvorefter de injiceres direkte i hovedbunden mellem hårsækkene.

Hvad er fordelene ved en vampyr behandling?

En vampyr behandling giver et stærkere og kraftigere hår gennem en naturlig stimulering af hårvæksten. Det er en dokumenteret, ikke-kirurgisk og ikke-medicinsk behandling. Den kan kombineres med Biofolic Lab®s andre hårbehandlinger. Vampyr behandlinger er inkluderet i vores Essential- og Advanced behandlingsplaner.

Hvornår bør jeg vælge en vampyr behandling?

Oplever du, at din hårgrænse flytter sig og/eller at dit hår bliver tyndere, kan en vampyr behandling være løsningen for dig. En vampyr behandling er velegnet i kombination med andre behandlinger – eksempelvis efter en hårtransplantation, eller hvis du anvender hårmedicin.

Hvorfor bør jeg vælge en vampyr behandling?

En vampyr behandling øger hårets vækst og tæthed ved en naturlig stimulering med kroppens egne ressourcer. Hårrødderne bliver stærkere og hårets livscyklus forlænges. Vampyr behandlinger kan kombineres med andre hårbehandlinger, såsom mesoterapi og laserterapi.

Hvorfor taber man sit hår?

Hårtab kan have flere årsager. Hårtab kan blandt andet skyldes hormonelle forandringer, genetik, øget testosteronniveau, vitamin- og mineralmangel, psykiske lidelser som stress, eller miljøpåvirkninger.

Prøv også vores Laserterapi

Styrk din hårvækst yderligere med laserterapi

Med laserterapi tilføres dit hår tæthed og fylde ved at stimulere hårsækkene med gentagne lette lysfotoner. Disse lysfotoner får cellerne i hovedbunden til at øge mængden af adenosin-trifosfat, så håret kan vokse. En behandling med laserterapi øger ligeledes blodtilførslen til de enkelte hårsække, så de får den rette mængde næringsstoffer. På den måde kan laserterapi øge hårvæksten betydeligt, og samtidig gøre håret kraftigere.

Vampyr behandling

Tilføj til kurv