Biofolic Lab® - Receptionen

Vi har dyb forståelse for hårtab

Hos Biofolic Lab hjælper vi dit hår med at vokse

Lad os behandle dit hårtab

Du er i sikre hænder hos os

I hjertet af København ligger en af Europas største og mest erfarne hårklinikker. Biofolic Lab® har sin oprindelse fra en af Danmarks førende hårtransplantationsklinikker, og det har givet os en dyb forståelse for både dig som patient og din individuelle behandlingsproces.
Vi ved, hvor meget hårtab og hårudtynding kan fylde i hverdagen. Og vi har hjulpet tusindvis af kvinder og mænd.

Vi giver dig din livskvalitet tilbage

Vores erfarne hårspecialister kan tilbyde dig alle løsninger til hårtab – i én og samme klinik

Vi er den eneste klinik i Danmark og Europa, der har udviklet specialiserede behandlingsplaner, der passer til den enkelte patients behov. Vi tager os af dig under hele din behandling, og via vores patientportal kan du nøje følge dine fremskridt.
Med andre ord er du i sikre hænder hos Biofolic Lab®, og uanset hvilken type hårtab du oplever, er vi her for at hjælpe dig.

Effektive behandlinger mod hårtab

Kombinerede kliniske behandlinger

 • Biofolic Lab gør en forskel

  Vi har en dyb forståelse for hår og hårbehandlinger og vi ved, at hårtab kan være et stort problem for både mænd og kvinder. Vi tilbyder alle hårtabsbehandlinger på markedet. Derfor behøver du kun at kontakte én klinik.

  Kontakt os
 • Tusindvis af glade patienter

  Vi har hjulpet et stort antal mænd og kvinder med at bekæmpe deres hårtab. Og med dokumenterede produkter og avancerede, kliniske behandlinger stræber vi altid efter at forbedre vores patienters livskvalitet.

  Se vores resultater
 • Mere end hårtab

  Vi ved, at det ikke kun drejer sig om dit hårtab. Bekæmpelsen af hårtab er en rejse mod øget livskvalitet og højere selvværd. Det er vores mission at hjælpe dig med at få det bedre med dig selv.

  Læs mere om hårtab

Se hvad vores patienter siger

Mød et par af dem vi har hjulpet med deres hårtab

Kontakt os

Vi hjælper dig med at stoppe dit hårtab og styrke din hårvækst

Du er altid velkommen til at kontakte os

Vi oplever ofte, at patienter har svært ved at søge hjælp, og derfor udsætter behandlingen af deres hårtab. Det gælder om at tage hånd om problemet så hurtigt som muligt, så forbedres chancerne for at stoppe hårtabet.

Kontakt os

Eller giv os et kald

+45 71 99 31 18