Moderne og skånsom hårtransplantation til kvinder og mænd

FUE-hårtransplantation hos Biofolic Lab®

Ønsker du at opnå et permanent resultat, kan en FUE-hårtransplantation være løsningen for dig. Ved en FUE-transplantation flyttes hårsækkene (grafts af 1 - 4 hår) fra et donorområde (nakken) til det modtagerområde, hvor du lider af hårtab (typisk tindingerne, kronen/månen eller skæg og øjenbryn).

Både før, under og efter en FUE-hårtransplantation kan du benytte dig af Biofolic Lab®s øvrige behandlinger, kosttilskud og støtteprodukter til håret.

 • Op til 4500 grafts per behandling
 • Høj overlevelsesrate og et naturligt resultat
 • Kort helingsprocess

Hvad siger vores patienter?

 • Jeg er nu 6 måneder inde i min behandlingsplan, og jeg kan se en tydelig forskel. Mit hår er tykkere, mere tæt, og jeg føler mig generelt mere glad og optimistisk. Personalet på klinikken er super venlige og giver mig altid god behandling.

  Lise, 41 år år, Tyndt hår

  1/3
 • Hårtransplantation, vampyr behandling og mesoterapi på klinikken. Effektiv og omfattende hårpleje derhjemme. Jeg er glad for at komme hos Biofolic Lab.

  Lise Sørensen, 36 år, Alopeci

  2/3
 • Jeg er så glad for mit hår nu. Det var trist og tyndt før, men med behandlingerne på klinikken, stråler jeg igen. Varme anbefalinger til personalet og Biofolic.

  Mille, 25 år, Tyndt hår

  3/3

Hvem kan få en FUE-hårtransplantation?

FUE-hårtransplantation er blandt de nyeste løsninger inden for hårtab. Modsat andre behandlinger, er en FUE-hårtransplantation permanent.

FUE står for Follicular Unit Extraction (FUE) og er den eneste hårtabsbehandling, hvor resultatet er permanent. Ved en FUE-hårtransplantation tages hårsække fra et donorområde og placeres i det udtyndede område. En FUE-hårtransplantation er særlig velegnet til patienter med svært synlig udtynding og/eller områder med bare pletter. FUE-metoden er smertefri og sikrer et naturligt resultat med minimal helingstid.

Biofolic Lab® tilbyder FUE-hårtransplantation som en enkeltstående behandling eller i kombination med andre behandlingsformer. Behandlingen kan også vælges som en del af vores skræddersyede behandlingsplaner.

Hvordan foregår en FUE-hårtransplantation?

Ved en FUE-hårtransplantation udtages grafts med 1 - 4 hårsække fra områder med meget hårvækst - typisk i nakken eller på siderne af hovedet - og indsættes på området, hvor der er hårtab.

På den måde bliver der ‘plantet’ ny hårvækst i de udsatte områder. Vores læger og sygeplejersker er specialister inden for denne slags behandling, som garanterer dig naturlige resultater, der både tager hensyn til hårets nuancer og vokseretning. Behandlingen er smerterfri, og området der tages hår fra forbliver som før.

Hos Biofolic Lab® anvender vi et motoriseret FUE-værktøj, som ved udtagelsen af hårsække (grafts) sikrer en høj overlevelsesrate og en øget patientkomfort. Med denne metode kan vi udtage hårene let og præcist, så behandlingen er hurtigt overstået og kun efterlader mikroskopiske ar, der ikke ses.

Få dit hår tilbage med en hårtransplantation

Sådan kommer du i gang med FUE-hårtransplantation

01
01

Konsultation og forundersøgelse

Konsultation og forundersøgelse

02
02

Booking af hårtransplantation

Booking af hårtransplantation

03
03

Hårtransplantationen udføres

Hårtransplantationen udføres

04
04

Restitution og efterpleje

Restitution og efterpleje

05
05

Evaluering og yderligere pleje

Evaluering og yderligere pleje

Spørgsmål og svar

Hvad er en FUE-hårtransplantation?

FUE står for Follicular Unit Extraction og er den mest moderne og skånsomme behandling mod hårtab på markedet i dag. FUE er en af flere af de behandlingsmetoder, vi er specialister i hos Biofolic Lab®. En FUE-hårtransplantation kan kombineres med alle Biofolic Lab®s øvrige behandlinger. FUE er smertefri og giver et naturligt resultat.

Hvem kan få gavn af en FUE-hårtransplantation?

Både mænd og kvinder kan få gavn af en FUE-hårtransplantation. Dette gælder uanset om der er tale om et større eller mindre område, som skal behandles. FUE-metoden anvendes også til skæg- og øjenbrynstransplantationer, ligesom den er effektiv til ar, der skal dækkes.

Hvordan foregår FUE?

Ved en FUE-hårtransplantation udtages hårsække fra områder med meget hårvækst – typisk i nakken eller på siderne af hovedet. Hårsækkene indsættes efterfølgende på de udsatte områder, så hovedbunden igen bliver dækket af hårvækst. Ved en FUE-hårtransplantation er du garanteret naturlige resultater, som både tager hensyn til hårets nuancer og vokseretning. Hos Biofolic Lab® anvender vi et motoriseret FUE-værktøj, som ved udtagelsen af hårsække (såkaldte grafts) sikrer en høj overlevelsesrate og øget patientkomfort. Med denne metode udtages hårene hurtigt og præcist og efterlader kun mikroskopiske ar, der ikke ses.

Hvorfor taber man håret?

Hyppige årsager til hårtab kan være øget testosteronniveau, genetik, hormonelle ændringer, betændelsestilstande, mangel på vitaminer og mineraler, stress eller miljøpåvirkninger.

FUE-hårtransplantation

Tilføj til kurv