Behandlinger mod hårtab

Medicinske hårtabsbehandlinger hos Biofolic Lab®

Minoxidil er et lægemiddel, der oprindeligt blev udviklet til at behandle forhøjet blodtryk. I forskellige tests opdagede man imidlertid, at medicinen fremmede hårvæksten hos patienter under behandling. Minoxidil er siden blevet videreudviklet og anvendes i dag som en effektiv medicinsk behandling mod hårtab. Minoxidil har vist sig særlig effektiv i kombination med intensive hårtabsbehandlinger og indgår derfor ofte i længerevarende hårbehandlingsforløb. Behandling med Minoxidil er inkluderet i Biofolic Lab®s to intensive behandlingsplaner Biofolic® Essential og Biofolic® Advanced.
 • Fremmer naturlig hårvækst
 • Velegnet i kombination med andre hårtabsbehandlinger
 • Inkluderet i Biofolic® Essential og Biofolic® Advanced

Minoxidil stopper igangværende hårtab og stimulerer ny hårvækst

Sådan kommer du i gang med et behandlingsforløb med Minoxidil

01
01

Konsultation og forundersøgelse

Konsultation og forundersøgelse

02
02

Behandlingen påbegyndes

Behandlingen påbegyndes

03
03

Eventuel kombination med andre behandlinger

Eventuel kombination med andre behandlinger

04
04

Evaluering og mulighed for yderligere behandinger

Evaluering og mulighed for yderligere behandinger

Spørgsmål og svar

Hvad er Minoxidil?

Minoxidil er et lægemiddel mod hårtab, der kombineret med andre behandlinger hos Biofolic Lab® giver synlige og mærkbare resultater. Medicinen har en stærk positiv effekt på den naturlige hårvækst. Behandling med Minoxidil er inkluderet i Biofolic Lab®s to intensive behandlingsplaner Biofolic® Essential og Biofolic® Advanced. 5% Minoxidil er den mest almindelige doseringsopløsning. Hos Biofolic Lab® har vi udviklet Minoxidil-blandinger, der er kombineret med Finasterid til mænd, og med Østradiol til kvinder.

Hvad er Minoxidil kombineret med Finasterid eller Østradiol?

Biofolic Lab® har specialudviklet en behandling med topisk Minoxidil kombineret med Finasterid til mænd, og med Østradiol til kvinder. Op mod 90 % af de patienter, der bliver behandlet med Minoxidil/Finasterid/Østradiol, vil opleve at hårtabet stopper. Nogle oplever endda, at håret bliver stærkere og vokser ud igen i områder, der forinden var ramt af hårtab. Lægemidlet virker ved at hæmme enzymet 5-alfa i omdannelsen af testosteron til DHT.

Kan jeg få Minoxidil/Finasterid/Østradiol uden recept?

Finasterid/Østradiol fås kun på recept gennem Biofolic Lab®. Behandles du med Minoxidil/Finasterid/Østradiol hos os, får du det tilsendt, eller du kan afhente det på klinikken.

Må jeg drikke alkohol mens jeg bruger Minoxidil/Finasterid/Østradiol?

Du må godt drikke alkohol mens du behandles med Minoxidil/Finasterid/Østradiol. Der er endnu ingen bivikninger påvist ved denne kombination.

Får Minoxidil/Finasterid/Østradiol mit hår til at blive kraftigere?

Ja, Minoxidil/Finasterid/Østradiol kan få dit hår til at vokse sig stærkere og kraftigere. Du skal dog huske på, at det er vigtigt ikke at afbryde behandlingen, da selv en kort pause kan have en negativ indflydelse på virkningen.

Er der bivirkninger ved at anvende Minoxidil/Finasterid/Østradiol?

Som med næsten al medicin er der enkelte mindre bivirkninger forbundet med brug af Minoxidil/Finasterid/Østradiol. Kontakt din Biofolic Lab® hårspecialist eller egen læge, hvis du har spørgsmål herom.

Er Minoxidil/Finasterid/Østradiol effektiv mod hårtab?

Medicinsk behandling mod hårtab er effektivt og anvendes af både mænd og kvinder. Minoxidil/Finasterid/Østradiol kan med fordel kombineres med andre kliniske behandlinger såsom mesoterapi, vampyr behandling, laserterapi og FUE-hårtransplantation.

Kan Minoxidil forlænge dine hårrødders levetid?

Minoxidil virker ved at stoppe eller bremse igangværende hårtab. Minoxidil fjerner ikke årsagen til hårtab, men kan blokere dets videre udvikling. Dette giver dig mulighed for at revitalisere hårsækkene og bevare dit eksisterende hår i længere tid.

Kan Minoxidil anvendes til behandling af kvindeligt hårtab?

Biofolic Lab® har udviklet en løsning, som kombinerer Minoxidil med Østradiol til kvinder med hårtab. Medicinen kan med fordel kombineres med Biofolic Lab®s øvrige produkter såsom Biofolic® Serum, Biofolic® Shampoo og Biofolic® Kosttilskud.

Hvor effektivt er Minoxidil kombineret med Finasterid/Østradiol?

Minoxidil (5%) kombineret med Finasterid eller Østradiol er effektivt mod hårtab hos både mænd og kvinder – især når det kombineres med andre behandlinger.

Hvorfor taber man håret?

Hårtab kan have flere årsager. Blandt de mest udbredte er øget testosteronniveau, hormonelle ændringer, genetik, betændelsestilstande i kroppen, dårlig blodcirkulation, stress, eller vitamin- og mineralmangel.

Vampyr behandling

En ikke-kirurgisk behandling mod hårtab

En vampyr behandling foregår ved injektion i hovedbunden med patientens eget blod. Behandlingen indeholder mineraler og vitaminer (aktive molekyler kaldet vækstfaktorer), som fremmer kroppens helingsproces. Disse vækstfaktorer hjælper med at helbrede ødelagt eller beskadiget væv, og de stimulerer samtidig hårrødderne. Vampyr behandlinger er gavnlige for både kvinder og mænd, der lider af hårtab.

Hvad siger vores patienter?

 • Jeg er nu 6 måneder inde i min behandlingsplan, og jeg kan se en tydelig forskel. Mit hår er tykkere, mere tæt, og jeg føler mig generelt mere glad og optimistisk. Personalet på klinikken er super venlige og giver mig altid god behandling.

  Lise, 41 år år, Tyndt hår

  1/3
 • Hårtransplantation, vampyr behandling og mesoterapi på klinikken. Effektiv og omfattende hårpleje derhjemme. Jeg er glad for at komme hos Biofolic Lab.

  Lise Sørensen, 36 år, Alopeci

  2/3
 • Jeg er så glad for mit hår nu. Det var trist og tyndt før, men med behandlingerne på klinikken, stråler jeg igen. Varme anbefalinger til personalet og Biofolic.

  Mille, 25 år, Tyndt hår

  3/3

Medicinsk behandling med Minoxidil

Tilføj til kurv