Mesoterapi er en behandlingsmetode,
der effektivt bryder dit hårs ubalance og forhindrer yderligere hårtab

Mesoterapi hos Biofolic Lab®

Som en del af Novohair, har vi hos Biofolic Lab® udført tusindvis af behandlinger med mesoterapi på vores klinik i hjertet af København.

Mesoterapi er en ofte anvendt metode mod hormonelt hårtab (androgen alopeci) og mønster- og pletskaldethed. Mesoterapi vækker hårsækkene, så de igen kan producere nye hår. Dette sker ved at injicere vitaiminer og mineraler direkte i hårsækkene. Mesoterapi er effektivt til mildt og moderat hårtab hos både mænd og kvinder. Oplever du udtyndende hår eller pletskaldethed, kan mesoterapi være løsningen for dig.

 • Styrker og plejer håret
 • Injektioner med vitaminer og mineraler
 • Effektiv og målrettet behandling

Hvad siger vores patienter?

 • Jeg er så glad for mit hår nu. Det var trist og tyndt før, men med behandlingerne på klinikken, stråler jeg igen. Varme anbefalinger til personalet og Biofolic.

  Mille, 25 år, Tyndt hår

  1/20
 • Kombinationen af medicin og en hårtransplantation var perfekt. Efter transplantationen kunne jeg beholde mit eget hår i længere tid inden det blev nødvendigt med den næste behandling.

  Mark Puntiak, 40 år, Arveligt hårtab

  2/20
 • Hårtransplantation, vampyr behandling og mesoterapi på klinikken. Effektiv og omfattende hårpleje derhjemme. Jeg er glad for at komme hos Biofolic Lab.

  Lise Sørensen, 36 år, Alopeci

  3/20
 • Jeg er nu 6 måneder inde i min behandlingsplan, og jeg kan se en tydelig forskel. Mit hår er tykkere, mere tæt, og jeg føler mig generelt mere glad og optimistisk. Personalet på klinikken er super venlige og giver mig altid god behandling.

  Lise, 41 år år, Tyndt hår

  4/20
 • Min behandlingsplan hos Biofolic Lab er det bedste, jeg har gjort for mit hår. Jeg har tidligere prøvet mange forskellige tvivlsomme løsninger, som slet ikke har hjulpet. Det er meget vigtigt for mig, at blive behandlet af erfarne hårspecialister på en rigtig klinik.

  Anette, 28 år, Udtyndet hår

  5/20
 • Mikkel Som ung fyr er det super frustrerende at miste sit hår i en så tidlig en alder. Jeg kombinerer Biofolic Labs hårplejeprodukter med medicin, og jeg kan se, at mit hår er ved at genvinde sin gamle styrke. Jeg har faktisk udskudt mit hårtab.

  Mikkel Skoling, 25 år, Hårplejeprodukter med medicin

  6/20
 • Da jeg stadig er ret ung, er jeg ikke klar til at få en hårtransplantation endnu, og jeg vil gerne beholde mit eksisterende hår så længe som muligt. Så jeg modtager forskellige kliniske behandlinger hos Biofolic Labs klinik som en del af en behandlingsplan.

  Nicklas, 33 år, Kliniske behandlinger

  7/20
 • Jeg har gennemgået en hårtransplantation men vil også gerne beholde mit eksisterende hår så længe som muligt. Jeg modtager vampyr og mesoterapi hos Biofolic Lab som en del af en behandlingsplan, og så benytter jeg mig af medicin.

  Nöel, 27 år, Hårtab

  8/20
 • At opleve hårtab og udtyndet hår som kvinde var et stort chok for mig. Jeg har nu kombineret vampyr og mesotherapy i 6 måneder med Biofolic Labs Advanced behandlingsplan. Mit hår er blevet meget sundere, og jeg kan tydeligt se genvækst og nyt hår. Jeg er nu begyndt Østradiol med minoxidil, og jeg ser virkelig frem til at se resultaterne af det

  Monica, 38 år, Udtyndet hår

  9/20
 • Vampyr behandling og mesoterapi

  Anne, 36 år, Traction Alopeci (Overbelastning af håret)

  10/20
 • Kliniske behandlinger på klinikken samt hårpleje

  Svetlana, 33 år, Tyndt hår

  11/20
 • Vampyr og Østradiol med minoxidil

  Rikke, 40 år, 40

  12/20
 • SMP

  Magdalena, 42 år, Alopecia

  13/20
 • SMP (Hårpigmentering)

  Hadi, 32 år, Hårpigmentering

  14/20
 • Hårpigmentering (SMP)

  Carlos, 34 år, Hårpigmentering

  15/20
 • Hårpigmentering

  Amari, 55 år, Hårpigmentering

  16/20
 • Hårpigmentering efter hårtransplantation

  Jasim, 29 år, Hårpigmentering

  17/20
 • Hårpigmentering efter hårtransplantation

  Jasim, 29 år, Hårpigmentering

  18/20
 • Hårtransplantation

  Josefina, 30 år, Hårtransplantation

  19/20
 • Hårtransplantation issen

  Elias, 56 år, Hårtransplantation

  20/20

Hvem er Mesoterapi for?

Mesoterapi er en effektiv behandling mod mildt og moderat hårtab hos både mænd og kvinder. Oplever du udtyndende hår eller pletskaldethed, kan mesoterapi være løsningen for dig.

Biofolic Lab® tilbyder mesoterapi som en enkeltstående behandling i kombination med andre behandlingsformer, eller som en del af vores skræddersyede behandlingsplaner.

Hvordan foregår Mesoterapi?

Ved en behandling med mesoterapi injiceres små doser af vitaminer og mineraler ind i hovedbundens øverste lag. På den måde stimuleres hårsækkene, så der dannes ny vækst. En behandling varer typisk mellem 20 - 40 minutter afhængigt af området, der behandles.

Mesoterapi er en effektiv behandling med minimalt ubehag, og det er en af de ‘lettere’ metoder blandt medicinske behandlinger mod hårtab.

Starter man tidligt, er der gode chancer for at hårtabet forsinkes betydeligt samtidigt med, at nye hår gror ud.

Klinisk dokumenteret behandling mod hårtab

Sådan kommer du i gang med mesoterapi

01
01

Konsultation og forundersøgelse

Konsultation og forundersøgelse

02
02

Booking af kliniske behandlinger

Booking af kliniske behandlinger

03
03

Indsprøjtning af vitaminer og mineraler

Indsprøjtning af vitaminer og mineraler

04
04

Yderligere behandlinger/behandlingsplan

Yderligere behandlinger/behandlingsplan

Spørgsmål og svar

Hvad er mesoterapi?

Mesoterapi er en effektiv behandling rettet mod hårtab og udtyndning af håret. Metoden er særlig velegnet, hvis du lider af hormonelt hårtab (andogen alopeci) eller pletskaldethed.

Hvordan virker behandlingen?

Mesoterapi stopper hårtab, forbedrer kvaliteten af eksisterende hår og aktiverer ny hårvækst. Behandlingen foregår ved, at små doser af vitaminer og mineraler injiceres i hovedbundens øverste lag. Mesoterapi er en af de mest effektive hårbehandlingsmetoder på markedet i dag. Mesoterapi varer 20 - 40 minutter alt afhængigt af området, der behandles.

Hvorfor bør du vælge mesoterapi?

Mesoterapi er en enkel og effektiv behandling med få eller ingen bivirkninger. Med mesoterapi vil dit hår blive stærkere og mere kraftigt, og du vil se en øget hårvækst inden for 2 - 3 måneder.

Hvornår bør du vælge mesoterapi?

Mesoterapi er en effektiv kur mod let til moderat hårtab hos både kvinder og mænd. Hvis du har tyndt hår eller oplever pletskaldethed, kan mesoterapi være den rigtige løsning for dig. Behandlingen foregår ved, at der tilføres essentielle næringstoffer og vitaminer til dine hårrødder, så dit hår genvinder vækst og styrke.

Hvad er fordelene ved mesoterapi?

Mesoterapi er en naturlig og skånsom stimulering af hårvæksten. Det er en godkendt og dokumenteret ikke-kirurgisk behandling, som foregår under lokalbedøvelse. Behandlingen kan med fordel kombineres med andre produkter fra Biofolic Lab®. Mesoterapi indgår også i vores Essential- og Advanced behandlingsplaner.

Hvad kan jeg forvente efter behandlingen?

Et par uger efter den første behandling vil du se en forbedring af kvaliteten af dit hår. Efter cirka 6 uger vil nye hår begynde at vokse, ligesom du vil opleve ensartet struktur og fylde i håret. For at opnå optimal effekt bør behandlingerne gentages.

Hvorfor taber jeg mit hår?

De mest normale årsager til hårtab er øget testosteronniveau, genetik, hormonelle ændringer, betændelsestilstande, mangel på vigtige vitaminer og mineraler, miljøpåvirkninger og psykiske lidelser som stress og depression.

Book din anti-hårtabsbehandling nu

Kontakt os

Vi hjælper dig med at stoppe dit hårtab og styrke din hårvækst

Du er altid velkommen til at kontakte os

Vi oplever ofte, at patienter har svært ved at søge hjælp, og derfor udsætter behandlingen af deres hårtab. Det gælder om at tage hånd om problemet så hurtigt som muligt, så forbedres chancerne for at stoppe hårtabet.

Kontakt os

Eller giv os et kald

+45 71 99 31 18

Mesoterapi

Tilføj til kurv