Mand bliver undersøgt for hårtab

Hårtab på krone - Mænd

Hvad er hårtab på krone?

Mange mænd frygter at miste håret på issen og blive tyndhåret, da det er et tydeligt tegn på, at man bliver ældre. I dag findes der heldigvis flere forskellge og effektive behandlinger mod hårtab, så frygten er helt ubegrundet.

Hårtab på krone og isse hos mænd – regenerér håret

Genskabelse af håret på krone og isse

Det er en udbredt opfattelse at det at miste håret er en naturlig udvikling, som man må acceptere. Der findes effektive behandlingsmetoder som kan give varig regenerering af ens eget hår.

Mange mænd og kvinder tror fejlagtigt, at tyndere hår omkring kronen eller issen er en uheldig konsekvens af naturlig aldring, som man ganske enkelt må lære at leve med. Mange mennesker er misledt til at tro, at når de begynder at miste håret eller oplever betragteligt hårtab er der intet, de kan gøre for at få vendt udviklingen.

Vi har samlet en række eksempler på behandlinger af dette mønster af hårtab hos Biofolic Lab patienter. Du kan se mange flere ved at bladre i billederne, under fanen resultater.

Patient 1, som ønsker at forblive anonym skriver: “Jeg var meget skeptisk da jeg mødte op til min konsultation for et år siden, men jeg meget tilfreds med resultatet – langt bedre, end jeg troede var muligt. Personalet er også meget venlige og professionelle.”

Patient 2, som også vil forblive anonym talte med sin personlige Biofolic Lab-specialist om den måde hans hårtab markant havde påvirket hans selvtillid, da han i stigende grad blev bevidst om sin vigende hårgrænse og tyndere krone.

Efter tretten måneder, har han også oplevet bemærkelsesværdig regenerering af det hår, han frygtede var væk. Med hans egne ord: “Begynder nu mit andet behandlingsår. Utrolige resultater – yderst tilfreds – min selvtillid er stærkt stigende og jeg kan ikke vente med at se, hvordan behandlingen skrider frem. Anbefales stærkt til hvem som helst!”

Biofolic Lab undersøger ugentligt hundredevis af mænd og kvinder, hvor mange oplever lignende succes.