behandlingsplaner mod hårtab - mænd

Biofolic Advanced til mænd

Ligesom vores Basis og Essential behandlingsplaner, består Biofolic® Advanced også af et 12-måneders hårbehandlingsforløb. I denne plan behandles dit hårtab intensivt med tre af de mest effektive kliniske hårbehandlinger, vi tilbyder hos Biofolic Lab® - og som ligeledes anses for at være de bedste på markedet.

I denne plan har vi skruet op for antallet af behandlinger med vampyr behandling og mesoterapi for en intensiv behandling af dine hårrødder. Vi har derudover inkluderet behandlinger med laserterapi for at styrke din hårvækst yderligere.

Som noget helt særligt indeholder planen Biofolics egen medicinske behandling med Minoxidil og Finasterid. Minoxidil og Finasterid er med til at hæmme udviklingen af det mandlige hormon, som forårsager hårtab.

Behandlingsforløbet består af både medicinske- og kliniske behandlinger samt støtteprodukter til håret. Du vil løbende blive behandlet på klinikken, mens du samtidig skal pleje dit hår med produkter hjemme hos dig selv.

Biofolic Advanced er en bredspektret behandlingsplan, som giver dig de absolut bedste betingelser for at stoppe dit hårtab og gro et stærkt og sundt hår. Planens behandlinger sørger ligeledes for, at tilstanden i dit eksisterende hår forbedres markant.

Behandlingsforløbet starter med en konsultation og forundersøgelse hos en speciallæge på vores klinik. Her foretages en håranalyse, herunder en DNA-test. Når vi har resultaterne fra håranalysen, sammensætter vi din individuelle behandlingsplan.

Du har altid mulighed for at kontakte os og stille spørgsmål under dit behandlingsforløb.

Inkluderet i denne plan

Dette er inkluderet i Advanced behandlingsplanen

Hårundersøgelser

Biofolic Produkter

Behandlinger hos Biofolic Lab

Advanced

Tilføj til kurv