Produkter mod hårtab - mænd

Hårvækst-serum - mandligt hårtab

Biofolic hårserum er til dig, som har brug for et ekstra boost for en sundere hovedbund og en styrket hårvækst.

Serummet består af en unik kombination af aktive ingredienser, herunder peptider og rødkløver, som bekæmper hårtabsprocessen ved at hæmme 5-a reduktase og forhindre dannelsen af DHT (dihydrotestosteron).

Ved at stimulere hovedbundens mikrocirkulation og dermed forbedre og forlænge hårenes naturlige livscyklus, øges og styrkes hårvæksten.

Biofolic hårserum afbalancerer derudover hovedbundens talgproduktion og har dermed en generel styrkende effekt på hårvæksten.

 • Stimulerer hårvækst
 • Bremser hårtab
 • 100% naturlig og vegansk
 • Fugter hår og hovedbund
 • Tilfører glans
 • Fjerner fedt
 • Fri for silikone og parabener

Ingredienser

Niacinamid (B-vitamin)

Det høje indhold af allantoin og niacinamid hjælper med at dulme skalpen, og modvirker betændelse samt irritation.

Mentol

Biofolic Labs Hårserum til mænd indeholder mentol som giver en forfriskende effekt.

Acetyl tetrapeptide 3

Acetyl Tetrapeptide-3 er en unik ingrediens, som er specialfremstillet fra en eksklusiv blanding af rødkløverekstrakt og naturlige peptider, som sammen virker som et stimulerende vækstmiddel som aktiverer stamcellene i dine hårsække så hårvæksten fremmes.

Trifolium pratense (rødkløver)

Rødkløver (Trifolium Pratense) mod hårtab: Rødkløver-ekstrakt kan reducere hårtab, når det anvendes på hovedbunden på grund af dens anti-inflammatoriske egenskaber.

Blomsterekstrakt

Blomster-estrakt er fuld af aminosyrer og hjælper med at mindske hårtab ved at nære håret.

Bambusekstrakt

Antioxidanter som styrker og påvirker hårvækst indefra.

Hydrolyseret RNA og DNA

Forbedrer keratin-syntesens metabolisme, og styrker dermed hårets struktur. Når RNA og DNA påføres på hovedbunden, vil det hydrolysere og bryde i små stykker, herunder deoxy-D-Ribose, aminosyre nitrogenholdige baser og fosforsyre. Alle disse næringsstoffer er dem, som cellen vil bruge til at reparere eller rekonstruere sit eget DNA og forbedre regenereringen af hårsækkene og forbedre og styrke hårets tilstand.

Spørgsmål og svar

Hvordan virker Biofolic Lab®s hårserum til mænd?

Biofolic Hårserum er specialudviklet til mænd, som lider af hårtab. Serummet stimulerer hår og hovedbund og består af en unik kombination af aktive ingredienser, peptider og rødkløver, som bekæmper hårtabsprocessen ved at hæmme 5-a reduktase og forhindre dannelsen af DHT (dihydrotestosteron). De aktive ingredienser modvirker, at hårsækkene dør og forbedrer samtidig hårcyklussen, regenererer og stimulerer mikro-cirkulationen i hovedbunden og øger hårvæksten. Biofolic Hårserum forbedrer hårets generelle tilstand og hæmmer opbygningen af talg og forhindrer dermed, at håret bliver tyndere og svagere.

Hvordan anvender jeg Biofolic hårserum til mænd?

Vask håret og påfør, derefter Biofolic Hårserum ved at sprede produktet godt ind i hovedbunden. Massér serummet ind ved hjælp af blide, cirkulære bevægelser. Skyl ikke. Det anbefales, at anvende Biofolic Hårserum 3 gange om dagen med et anbefalet minimum på 3 måneder, med mindre andet anbefales. I tilfælde af kontakt med øjnene - skyl straks med vand.

Hvad indeholder Biofolic hårserum?

Ingredienser: Vand, Alkohol, Propandiol, Acetyl Tetrapeptide-3, Trifolium Pratense, (kløver), Blomsterekstrakt, Hydrolyseret Rna, Bambusa Vulgaris Extract, Faex Extract, Menthol, Niacinamid, Sodium Ascobyl Phosphate, Pyridoxyl Aci, Pyridoxyl Aci, Pyridoxyl Aci, Calciumpantothenat, Propylenglycol, Peg40, Hydrogeneret ricinusolie, Trideceth-9, Glycerin, Dextran, Silica, Natriumstivelse, Octenylsuccinat, Maltodextrin, Kaliumsorbat, Phenoxyethanol, Natriumbenzoat, Parfume (Duft).

Kan jeg kombinere Biofolic Lab®s hårserum til mænd med andre produkter?

For fuld effekt: anvend sammen med Biofolic øvrige, kliniske behandlinger og kosttilskud. Du kan med fordel overveje en intensiv behandlingsplan hos Biofolic Lab.
 • Jeg er så glad for mit hår nu. Det var trist og tyndt før, men med behandlingerne på klinikken, stråler jeg igen. Varme anbefalinger til personalet og Biofolic.

  Mille, 25 år, Tyndt hår

  1/20
 • Kombinationen af medicin og en hårtransplantation var perfekt. Efter transplantationen kunne jeg beholde mit eget hår i længere tid inden det blev nødvendigt med den næste behandling.

  Mark Puntiak, 40 år, Arveligt hårtab

  2/20
 • Hårtransplantation, vampyr behandling og mesoterapi på klinikken. Effektiv og omfattende hårpleje derhjemme. Jeg er glad for at komme hos Biofolic Lab.

  Lise Sørensen, 36 år, Alopeci

  3/20
 • Jeg er nu 6 måneder inde i min behandlingsplan, og jeg kan se en tydelig forskel. Mit hår er tykkere, mere tæt, og jeg føler mig generelt mere glad og optimistisk. Personalet på klinikken er super venlige og giver mig altid god behandling.

  Lise, 41 år år, Tyndt hår

  4/20
 • Min behandlingsplan hos Biofolic Lab er det bedste, jeg har gjort for mit hår. Jeg har tidligere prøvet mange forskellige tvivlsomme løsninger, som slet ikke har hjulpet. Det er meget vigtigt for mig, at blive behandlet af erfarne hårspecialister på en rigtig klinik.

  Anette, 28 år, Udtyndet hår

  5/20
 • Mikkel Som ung fyr er det super frustrerende at miste sit hår i en så tidlig en alder. Jeg kombinerer Biofolic Labs hårplejeprodukter med medicin, og jeg kan se, at mit hår er ved at genvinde sin gamle styrke. Jeg har faktisk udskudt mit hårtab.

  Mikkel Skoling, 25 år, Hårplejeprodukter med medicin

  6/20
 • Da jeg stadig er ret ung, er jeg ikke klar til at få en hårtransplantation endnu, og jeg vil gerne beholde mit eksisterende hår så længe som muligt. Så jeg modtager forskellige kliniske behandlinger hos Biofolic Labs klinik som en del af en behandlingsplan.

  Nicklas, 33 år, Kliniske behandlinger

  7/20
 • Jeg har gennemgået en hårtransplantation men vil også gerne beholde mit eksisterende hår så længe som muligt. Jeg modtager vampyr og mesoterapi hos Biofolic Lab som en del af en behandlingsplan, og så benytter jeg mig af medicin.

  Nöel, 27 år, Hårtab

  8/20
 • At opleve hårtab og udtyndet hår som kvinde var et stort chok for mig. Jeg har nu kombineret vampyr og mesotherapy i 6 måneder med Biofolic Labs Advanced behandlingsplan. Mit hår er blevet meget sundere, og jeg kan tydeligt se genvækst og nyt hår. Jeg er nu begyndt Østradiol med minoxidil, og jeg ser virkelig frem til at se resultaterne af det

  Monica, 38 år, Udtyndet hår

  9/20
 • Vampyr behandling og mesoterapi

  Anne, 36 år, Traction Alopeci (Overbelastning af håret)

  10/20
 • Kliniske behandlinger på klinikken samt hårpleje

  Svetlana, 33 år, Tyndt hår

  11/20
 • Vampyr og Østradiol med minoxidil

  Rikke, 40 år, 40

  12/20
 • SMP

  Magdalena, 42 år, Alopecia

  13/20
 • SMP (Hårpigmentering)

  Hadi, 32 år, Hårpigmentering

  14/20
 • Hårpigmentering (SMP)

  Carlos, 34 år, Hårpigmentering

  15/20
 • Hårpigmentering

  Amari, 55 år, Hårpigmentering

  16/20
 • Hårpigmentering efter hårtransplantation

  Jasim, 29 år, Hårpigmentering

  17/20
 • Hårpigmentering efter hårtransplantation

  Jasim, 29 år, Hårpigmentering

  18/20
 • Hårtransplantation

  Josefina, 30 år, Hårtransplantation

  19/20
 • Hårtransplantation issen

  Elias, 56 år, Hårtransplantation

  20/20

Kontakt en hårspecialst

Vi hjælper dig med at stoppe dit hårtab og styrke din hårvækst

Du er altid velkommen til at kontakte os

Vi oplever ofte, at patienter har svært ved at søge hjælp, og derfor udsætter behandlingen af deres hårtab. Det gælder om at tage hånd om problemet så hurtigt som muligt, så forbedres chancerne for at stoppe hårtabet.

Kontakt os

Eller giv os et kald

+45 71 99 31 18

Hårvækst-serum til mænd

Tilføj til kurv