MEDICIN TIL MÆND SOM LIDER AF HÅRTAB

Hårtabsbehandling til mænd

Vi henviser til et europæisk online apotek, da vi hos Biofolic Lab desværre ikke kan tilbyde produktet på nuværende tidspunkt.

Finasterid med Minoxidil er en medicinsk behandling, der effektivt bremser igangværende hårtab hos mænd. Samtidig stimuleres de eksisterende hårrødder, og mange patienter oplever derfor også en kraftigere hårvækst ved anvendelse af produktet.

Finasterid med Minoxidil er en let anvendelig hjemmebehandling, som blot skal påføres hovedbunden 2 gange daglig.

Finasterid & Minoxidil Spray

Hårtab og skaldethed hos mænd

Den hyppigste årsag til hårtab hos mænd er en reaktion på hormonet dihydrotestosteron, også kendt som DHT. Det er en biproduktion til det mandlige kønshormon testosteron. Denne form for hårtab er kendt som androgen alopeci. Det er altså DHT, som gør, at man taber håret; DHT skrumper de enkelte hårsække. I den første periode bliver de enkelte hårstrå tyndere. Med tiden dør hårsækken, hvorefter der ikke bliver produceret nye hår.

Det er ikke en sygdom og det er ikke farligt, men hårtab ændrer vores udseende og udtryk for den, der oplever hårtabet.

Heldigvis kan denne type hårtab og skaldethed hos mænd behandles og en af de mest effektive metoder er med en kombination af Finasterid og Minoxidil.

Finasterid og Minoxidil virker ved, at det blokerer den DHT-proces, som skrumper hårsækkene. Samtidig forlænges hårets vækstfase, så eksisterende hår vil vokse sig stærkere og tættere.

100 ml
Påføres direkte i hovedbunden 2 gange dagligt.

Aktive ingredienser

0,3% finasterid (3mg/ml), 5% minoxidil (50 mg/ml).

Anvendes til

Genvækst af hår.

Advarsler

Kun til ekstern brug. Kun til brug for mænd.

Brandfarlig: Holdes væk fra åben ild og flammer.

Må ikke anvendes, hvis du:

• Er kvinde eller er under 18 år.
• Er under behandling med oralt finasterid mod hårtab eller har forstørret prostata (f.eks. Propecia®, Proscar®).
• Tager anden medicin af samme medicintype som finasterid (5-alfa-reduktasehæmmere: Dutasterid, Avodart®, Jalyn®).
• Ammer.
• Er allergisk over for nogle af ingredienserne i denne spray.
• Har kronisk leversygdom.
• Har en sygdomshistorie med brystkræft eller prostatakræft.

Mulige bivirkninger:

Almindelige bivirkninger kan forekomme på påføringsstedet (i hovedbunden) og omfatter: kløe, rødme, irritation, brændende fornemmelse, kontakteksem, tør og skællende hovedbund.

Sådan anvendes produktet:

Produktet anvendes 2 gange dagligt - morgen og aften.

Spray opløsningen med 4 – 5 sprøjt direkte i hovedbunden på området, hvor hårtabet forekommer. Efter hvert sprøjt fordeles væsken jævnt over det berørte område med fingerspidserne.

Undgå at indånde spraydampe fra produktet.

Efter påføring skal du vaske dine hænder grundigt for at forhindre utilsigtet kontakt med slimhinder. Vent mindst 4 timer efter påføring, før hårvask.

Undgå kontakt med andre ansigtsområder for at forhindre uønsket hårvækst (det kan være nyttigt at bruge et tætsiddende pandebånd ved hårgrænsen under påføring).

Opbevaring:

Opbevares ved stuetemperatur mellem 15°C og 30°C.
Opbevares utilgængeligt for børn.
Bør ikke håndteres af gravide eller ammende, såvel som personer under 18 år.

Yderligere Information:

Nogle patienter vil opleve et øget hårtab i 2 til 6 uger efter behandlingens start. Dette er et tegn på, at behandlingen virker, da den fremskynder væksten af nyt hår og stimulerer genvæksten. Det øgede hårtab vil aftage i løbet af få uger.

Ingredienser

Aktive ingredienser: 0,3% finasterid, 5% minoxidil.

Inaktive ingredienser: Ethanol, propylenglycol, renset vand, ethoxydiglycol, mælkesyre, polysorbat 80, rosmarinolie, enebærolie, ascorbinsyre, hydroxyethylcellulose, lavendelolie, eukalyptusolie, methylparahydroxybenzoat, butylhydroxyanisol, dinatriumedetat.

Spørgsmål og svar

Hvad er Finasterid med Minoxidil til mænd?

Minoxidil er et effektivt lægemiddel mod hårtab og kombinationen med Finasterid gør produktet specifikt egnet til hårtab hos mænd. Op til 90 procent af patienter, der behandles med Finasterid og Minoxidil, vil opleve, at hårtabet stopper og at de hårsække, som ikke er døde, vil producere nye hår. Finasterid og Minoxidil virker ved, at det hæmmer enzymet 5-alpha i at konvertere testosteron til DHT. Konverteringen af DHT-hormoner er den hyppigste årsag til det hårtab, som mange oplever, når de bliver ældre. Ved netop at hæmme denne konvertering af testosteron, stoppes hårtab i omkring 50% af alle tilfælde. Også selvom hårtab er en arvelig tilstand, kan Finasterid kombineret med Minoxidil hjælpe med at behandle og stoppe hårtabsprocessen. Hos Biofolic Lab® tilbyder vi Finasterid med Minoxidil gennem vores europæiske samarbejdspartner.

Kan jeg købe medicinen uden recept?

Finasterid med Minoxidil er receptpligtig og kan nemt online-bestilles gennem Biofolic Labs europæiske samarbejdspartner.

Gør medicinen mit hår tykkere?

Ja. Finasterid kombineret med Minoxidil kan få eksisterende hår til at gro sig stærkere og tykkere. Husk dog, at det er vigtigt ikke at afbryde behandlingen, da selv en kort pause kan have en negativ indvirkning på medicinens effektivitet.

Hvad er Minoxidil?

Minoxidil blev oprindeligt udviklet til at behandle forhøjet blodtryk. En bivirkning var imidlertid, at patienter oplevede en øget hårvækst. Minoxidil er sidenhen blevet videreudviklet og anvendes i dag som behandling mod hårtab hos både mænd og kvinder. I kombination med andre af Biofolic Labs kliniske behandlinger, giver Minoxidil mærkbare og flotte resultater. Minoxidil er inkluderet i vores Essential- og Advanced behandlingsplaner.

Indgår Finasterid og Minoxidil i Biofolic Labs behandlingsplaner?

Ja, Finasterid med Minoxidil indgår i vores Essential- og Advanced behandlingsplaner.

Er medicin en effektiv måde at bekæmpe hårtab på?

Medicinsk behandling er effektivt for både mænd og kvinder, der lider af hårtab. Medicinsk behandling indgår i Biofolic Labs Essential- og Advanced behandlingsplaner og kan kombineres med andre kliniske behandlinger såsom mesoterapi, vampyr behandling og laserterapi.

Kan Finasterid med Minoxidil stoppe hårtabsprocessen?

Finasterid med Minoxidil til mænd virker ved at stoppe eller bremse igangværende hårtab. Medicinen fjerner ikke årsagen til hårtab, men blokerer i stedet den videre udvikling. Finasterid med Minoxidil giver dig således mulighed for at bevare dit eksisterende hår i længere tid samtidig med, at væksten i dine hårrødder styrkes.

Hvorfor taber jeg mit hår?

Der kan være mange årsager til, at kvinder og mænd taber håret. Blandt de hyppigste er øget testosteron-niveau, vitaminmangel, stress og hormonelle forandringer.

Må jeg drikke alkohol mens jeg tager medicinen?

Ja. Der er ingen sundhedsrisici forbundet med denne kombination.

Finasterid / Minoxidil

Tilføj til kurv