Kosttilskud der booster din behandling mod hårtab

Kosttilskud mod hårtab

Biofolic Lab®s kosttilskud mod hårtab tilfører de vitaminer, mineraler og sporstoffer, som hjælper kroppen med at skabe de rette betingelser for en sund hårvækst.

I dette kosttilskud har vi kombineret niacin, vitamin B6, biotin, kalium og zink. Disse indholdsstoffer er nogle af de mest effektive når det handler om at modvirke hårtab og øge hårvækst.

Derudover indeholder kosttilskuddet brændenælde og savpalmeekstrakt, der er med til at neutralisere 5-alfa reduktase - og dermed neutralisere det hormon, som medfører hårtab. Samtidig bidrager indholdet af ashwanganda og russisk rod med vitalitet, ligesom de har beroligende egenskaber.

Biofolic® kosttilskud hjælper med at genoprette hårrøddernes molekylære komponenter, så igangværende hårtab stoppes og de bedste betingelser for ny hårvækst skabes.

Biofolic® Kosttilskud indeholder 90 stk. 850 mg kapsler. Vi anbefaler, at du indtager en kapsel 3 gange dagligt; morgen, middag og aften.

 • Fremmer hårvækst
 • Modvirker hårtab
 • Styrker de enkelte hårrødder
 • Giver tykkere og tættere hår
 • Giver fylde til tyndt hår
 • Beskytter og styrker håret
 • Tilfører essentielle næringsstoffer til hårcellerne
 • Helt fri for bivirkninger

Ingredienser

Savpalme tørekstrakt

Ekstraktet af frugten fra savpalmen (serenoa repens) kan hæmme enzymet 5-alfa-reduktase i vores krop. Enzymet omdanner testosteron til dihydrotestoteron (DHT), et molekyle, der fremmer hårtab. Ved hårtab er det derfor vigtigt at bremse enzymets produktion af DHT.

Brændenælde tørekstrakt

Brændenælden indeholder mange vitaminer og mineraler som jern, A- og C-vitamin, kisel (silicium) og kalium. Planten indeholder også en stor mængde protein. Brændenælde har en rensende og bloddannende virkning, og med et højt indhold af flavonoider i brændenælderne, kan den bekæmpe betændelsestilstande i kroppen. Ekstrakt fra brændenælde er effektivt for et stærkt og sundt hår.

Ashwagandhaekstrakt

Planten ashwagandha er en såkaldt adaptogen, som virker stress- og betændelsesreducerende. Stress kan være en almindelig årsag til hårudtynding og hårtab. Ved at reducere stress i kroppen kan adaptogener, som ashwagandha, forhindre eller stoppe hårtab.

Padderokekstrakt

Planten padderok hjælper med at regenerere huden, stimulere vækst og hårpleje. Padderokkens høje siliciumindhold accelererer hudcellernes funktion, så de regenererer hurtigere. Den er samtidig et kraftfuldt, naturligt rensemiddel med høje niveauer af D- og E-vitamin. Ekstrakten indeholder proteiner, og aminosyrer (essentielt til fremstilling af anti-age salver eller cremer) og er kendt som et antiseptisk og antiinflammatorisk middel.

Niacin

Niacin hjælper med at omdanne den mad, du indtager, til energi, som dine celler har behov for. Mangel på niacin svækker cellerne og kan derfor også forårsage hårtab.

Biotin

Biotin spiller en afgørende rolle, når det handler om hudens, hårets og neglenes sundhed, og vitaminet er med til at give stærke negle og hår. Lave niveauer af biotin, også kendt som B7-vitamin, sættes i forbindelse med hårtab.

Zink

I lighed med D-vitamin er der også set en sammenhæng mellem mangel på zink og alopecia areata. Zink spiller en vigtig rolle i forbindelse med hårfolliklernes funktionsniveau.

Spørgsmål og svar

Hvordan virker Biofolic® kosttilskud til mænd og kvinder?

Biofolic Lab®s kosttilskud mod hårtab virker alsidigt og tilfører hovedbunden de vitaminer, mineraler og sporstoffer, som er nødvendige for en sund hårvækst. Den særlige kombination af niacin, vitamin B6, biotin, kalium og zink gør kapslen helt unik. Herudover indeholder kosttilskuddet ingredienser, som modvirker udtynding og hårtab og stimulerer væksten af nyt hår. Mænd og kvinder, som oplever hårtab, lider af mangel på kalium. Kalium er en af hårrodens hovedkomponenter og vigtig for opretholdelse af fuld biologisk vitalitet og funktion. Biofolic Lab®s kosttilskud indeholder aminosyrer, som stimulerer hårvækst, og samtidig beskytter håret mod skader og slid. Ved at kombinere aminosyrer har vi fundet en effektiv måde at genoplade cellemembranens potentiale i hårcellerne og samtidig stimulere produktionen af nye kaliumkanaler i hårrødderne. Indholdet af brændenælde og savpalmeekstrakt er med til at neutralisere 5-alfa reduktase og ashwanganda og russisk rod giver vitalitet og modvirker stress. Biofolic® kosttilskud bidrager til at stoppe hårtab, til vækst af stærkt og sundt hår og genopretter hårrøddernes molekylære komponenter. Kosttilskuddet er egnet til både kvinder og mænd.

Hvordan anvender jeg Biofolic Lab®s kosttilskud?

Tag 3 kapsler dagligt i forbindelse med et måltid. Kapslerne kan indtages separat eller samtidigt. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for en balanceret og varieret kost og en sund livsstil. Anbefalet daglig dosis må ikke overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Må ikke anvendes af børn under 12 år. Tal med din læge hvis du er gravid, ammende eller tager anden medicin, inden du starter på kosttilskuddet. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for en balanceret og varieret kost og en sund livsstil. Anbefalet daglig dosis må ikke overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Må ikke anvendes af børn under 12 år. Tal med din læge hvis du er gravid, ammende eller tager anden medicin, inden du starter på kosttilskuddet.

Hvad indeholder Biofolic® kosttilskud?

Biofolic® Kosttilskud er fri fra skadelige substanser. Indhold: L-Cystein-N-Acetyl 300 mg, L-Carnitin Tartrat (68% L-Carnitin) 293,25 mg, Savpalme tørekstrakt (Serenoa repens (W.Bartram), 25% fedtsyrer) 200 mg, Brændenælde tørekstrakt (Urtica dioica L., 1% Silica) 200 mg, Ashwagandha tørekstrakt (Withania somnifera (L.) DUnal, 1,5% vitanolider og 1% alkaloider) 200 mg, Rose tørekstrakt (Rhodiola rosea L., 3% rosaviner og 1% salidrosider) 200 mg, kaliumchlorid 190,694 mg, Padderok tørekstrakt (Equisetum arvense L., 1% Silica) 150 mg, L-Leucin 150 mg, Pantothensyre (D-Pantothenat calcium) 108,696 mg, L-Valin 75 mg, Niacin (Nicotinamid) 40 mg, Zinkcitrat 31,646 mg, Fyldemiddel (Microcystallin cellulose), Antiklumpningsmidler (Magnesium stearat vegetabilsk og Silicon dioxid), Vitamin B6 (Pyridoxin hydrochlorid) 2,431 mg og Biotin (D-Biotin) 0,3 mg. Kapsel: Gelatine og farve (E-171). Allergener: Kan indeholde spor af gluten, fisk, æg, soja og mælk.

Kan jeg kombinere kosttilskud med andre produkter og behandlinger?

For at opnå fuld effekt af kosttilskuddet kan du med fordel anvende andre af Biofolic Lab®´s øvrige produkter: Biofolic® Serum og Biofolic® Shampoo til hhv. mænd og kvinder samt kliniske behandlinger. Biofolic® Kosttilskud er inkluderet i alle vores behandlingsplaner.

Opbevaring

Opbevares tørt og ikke for varmt. Opbevares utilgængeligt for børn.
 • Jeg er så glad for mit hår nu. Det var trist og tyndt før, men med behandlingerne på klinikken, stråler jeg igen. Varme anbefalinger til personalet og Biofolic.

  Mille, 25 år, Tyndt hår

  1/20
 • Kombinationen af medicin og en hårtransplantation var perfekt. Efter transplantationen kunne jeg beholde mit eget hår i længere tid inden det blev nødvendigt med den næste behandling.

  Mark Puntiak, 40 år, Arveligt hårtab

  2/20
 • Hårtransplantation, vampyr behandling og mesoterapi på klinikken. Effektiv og omfattende hårpleje derhjemme. Jeg er glad for at komme hos Biofolic Lab.

  Lise Sørensen, 36 år, Alopeci

  3/20
 • Jeg er nu 6 måneder inde i min behandlingsplan, og jeg kan se en tydelig forskel. Mit hår er tykkere, mere tæt, og jeg føler mig generelt mere glad og optimistisk. Personalet på klinikken er super venlige og giver mig altid god behandling.

  Lise, 41 år år, Tyndt hår

  4/20
 • Min behandlingsplan hos Biofolic Lab er det bedste, jeg har gjort for mit hår. Jeg har tidligere prøvet mange forskellige tvivlsomme løsninger, som slet ikke har hjulpet. Det er meget vigtigt for mig, at blive behandlet af erfarne hårspecialister på en rigtig klinik.

  Anette, 28 år, Udtyndet hår

  5/20
 • Mikkel Som ung fyr er det super frustrerende at miste sit hår i en så tidlig en alder. Jeg kombinerer Biofolic Labs hårplejeprodukter med medicin, og jeg kan se, at mit hår er ved at genvinde sin gamle styrke. Jeg har faktisk udskudt mit hårtab.

  Mikkel Skoling, 25 år, Hårplejeprodukter med medicin

  6/20
 • Da jeg stadig er ret ung, er jeg ikke klar til at få en hårtransplantation endnu, og jeg vil gerne beholde mit eksisterende hår så længe som muligt. Så jeg modtager forskellige kliniske behandlinger hos Biofolic Labs klinik som en del af en behandlingsplan.

  Nicklas, 33 år, Kliniske behandlinger

  7/20
 • Jeg har gennemgået en hårtransplantation men vil også gerne beholde mit eksisterende hår så længe som muligt. Jeg modtager vampyr og mesoterapi hos Biofolic Lab som en del af en behandlingsplan, og så benytter jeg mig af medicin.

  Nöel, 27 år, Hårtab

  8/20
 • At opleve hårtab og udtyndet hår som kvinde var et stort chok for mig. Jeg har nu kombineret vampyr og mesotherapy i 6 måneder med Biofolic Labs Advanced behandlingsplan. Mit hår er blevet meget sundere, og jeg kan tydeligt se genvækst og nyt hår. Jeg er nu begyndt Østradiol med minoxidil, og jeg ser virkelig frem til at se resultaterne af det

  Monica, 38 år, Udtyndet hår

  9/20
 • Vampyr behandling og mesoterapi

  Anne, 36 år, Traction Alopeci (Overbelastning af håret)

  10/20
 • Kliniske behandlinger på klinikken samt hårpleje

  Svetlana, 33 år, Tyndt hår

  11/20
 • Vampyr og Østradiol med minoxidil

  Rikke, 40 år, 40

  12/20
 • SMP

  Magdalena, 42 år, Alopecia

  13/20
 • SMP (Hårpigmentering)

  Hadi, 32 år, Hårpigmentering

  14/20
 • Hårpigmentering (SMP)

  Carlos, 34 år, Hårpigmentering

  15/20
 • Hårpigmentering

  Amari, 55 år, Hårpigmentering

  16/20
 • Hårpigmentering efter hårtransplantation

  Jasim, 29 år, Hårpigmentering

  17/20
 • Hårpigmentering efter hårtransplantation

  Jasim, 29 år, Hårpigmentering

  18/20
 • Hårtransplantation

  Josefina, 30 år, Hårtransplantation

  19/20
 • Hårtransplantation issen

  Elias, 56 år, Hårtransplantation

  20/20

Kontakt en hårspecialst

Vi hjælper dig med at stoppe dit hårtab og styrke din hårvækst

Du er altid velkommen til at kontakte os

Vi oplever ofte, at patienter har svært ved at søge hjælp, og derfor udsætter behandlingen af deres hårtab. Det gælder om at tage hånd om problemet så hurtigt som muligt, så forbedres chancerne for at stoppe hårtabet.

Kontakt os

Eller giv os et kald

+45 71 99 31 18

Kosttilskud mod hårtab

Tilføj til kurv