Behandlingsplaner mod hårtab - kvinder

Biofolic Advanced til kvinder

Skru tiden tilbage med et Biofolic® Advanced 12-måneders hårbehandlingsforløb. Med denne plan kan du genskabe den fylde, glans og tæthed, der kendetegner en sund og ungdommelig hårvækst.

I denne plan behandles dit hår med tre af de mest effektive kliniske behandlinger, vi tilbyder hos Biofolic Lab® - og som ligeledes anses for at være de bedste på markedet.

I modsætning til vores Basis og Essential behandlingsplaner, indeholder denne plan også laserterapi. Derudover - og som noget helt særligt - indeholder planen Biofolics egen medicinske behandling med Minoxidil og Østradiol (kvindeligt kønshormon). Kombinationen af Minoxidil og Østradiol gør denne behandling særlig effektiv til at modvirke hårtab hos kvinder.

Behandlingsforløbet består af både medicinske- og kliniske behandlinger samt støtteprodukter til håret. Du vil løbende blive behandlet på klinikken, mens du samtidig skal pleje dit hår med produkter hjemme hos dig selv.

Biofolic Advanced er en bredspektret behandlingsplan, som giver dig de absolut bedste betingelser for at stoppe dit hårtab og gro et stærkt og sundt hår. Planens behandlinger sørger ligeledes for, at tilstanden i dit eksisterende hår forbedres markant.

Behandlingsforløbet starter med en konsultation og forundersøgelse hos en speciallæge på vores klinik. Her foretages en håranalyse, herunder en DNA-test. Når vi har resultaterne fra håranalysen, sammensætter vi din individuelle behandlingsplan.

Du har altid mulighed for at kontakte os og stille spørgsmål under dit behandlingsforløb.

Inkluderet i denne plan

Dette er inkluderet i Advanced behandlingsplanen

Hårundersøgelser

Biofolic Produkter

Behandlinger hos Biofolic Lab

Advanced

Tilføj til kurv