MEDICIN TIL KVINDER SOM LIDER AF HÅRTAB

Hos Biofolic Lab® kan vi gennem vores europæiske samarbejdspartner tilbyde Minoxidil med Østradiol til behandling af kvindeligt hårtab.

Minoxidil & 17 alfa-estradiol Spray

Hårtab hos kvinder – female pattern hair loss

Den hyppigste årsag til hårtab hos både kvinder og mænd er en overfølsomhed overfor det mandlige kønshormon testosteron. Denne form for hårtab er også kendt som androgen alopeci.

Hvor det hos mænd ofte ses som høje tindinger og måne, er tendensen hos kvinder anderledes. Når androgen alopeci opstår hos kvinder, starter det typisk som et let men gradvist hårtab i midterskilningen og en generel udtynding af håret. Nogle vil også opleve, at håret kun når en bestemt længde, inden det knækker.

Minoxidil og Østradiol (17 alfa-estradiol) er en særlig effektiv kombination mod hårtab hos kvinder. Kombinationen af disse to midler bremser den proces, som får hårsækkene til at skrumpe samtidig med, at hårenes vækstfase forlænges. Udover at stoppe det igangværende hårtab, oplever mange, at de begynder at kunne gro et længere hår end tidligere, og håret generelt bliver fyldigere.

100 ml
Påføres direkte i hovedbunden 2 gange dagligt

Aktive ingredienser

0,025 % 17 alfa-estradiol (0,25 mg/ml), 5% minoxidil (50 mg/ml).

Anvendes til

Genvækst af hår.

Advarsler

Kun til ekstern brug. Kun til brug af kvinder.

Brandfarlig: holdes væk fra åben ild og flammer.

Må ikke anvendes, hvis du:

• Er en mand eller er under 18 år.
• Er gravid, forsøger at blive gravid eller planlægger fremtidig graviditet (da der er potentiel risiko for at skade et mandligt foster).
• Ammer.
• Er allergisk over for nogle af ingredienserne i denne spray.
• Har kronisk leversygdom.
• Har en sygdomshistorie med brystkræft eller livmoderhalskræft.

Mulige bivirkninger:

Almindelige bivirkninger kan forekomme på påføringsstedet (i hovedbunden) og omfatter: kløe, rødme, irritation, brændende fornemmelse, kontakteksem, tør og skællende hovedbund.

Sådan anvendes produktet:

Produktet anvendes 2 gange dagligt - morgen og aften.

Spray opløsningen med 2 – 3 sprøjt direkte i hovedbunden på området, hvor hårtabet forekommer. Efter hvert sprøjt fordeles væsken jævnt over det berørte område med fingerspidserne.

Undgå at indånde spraydampe fra produktet.

Efter påføring skal du vaske dine hænder grundigt for at forhindre utilsigtet kontakt med slimhinder. Vent mindst 4 timer før næste hårvask efter påføring.

Undgå kontakt med andre ansigtsområder for at forhindre uønsket hårvækst (det kan være nyttigt at bruge et tætsiddende pandebånd ved hårgrænsen under påføring).

Opbevaring:

Opbevares ved stuetemperatur mellem 15°C og 30°C.
Opbevares utilgængeligt for børn.
Bør ikke håndteres af gravide eller ammende, såvel som personer under 18 år.

Yderligere Information:

Nogle patienter vil opleve et øget hårtab i 2 til 6 uger efter behandlingens start. Dette er et tegn på, at behandlingen virker, da den fremskynder væksten af nyt hår og stimulerer genvæksten. Det øgede hårtab vil aftage i løbet af få uger.

Ingredienser

Aktive ingredienser: minoxidil og 17 alfa-estradiol

Inaktive ingredienser: ethanol, propylenglycol, renset vand, ethoxydiglycol, mælkesyre, polysorbat 80, rosmarinolie, enebærolie, ascorbinsyre, hydroxyethylcellulose, lavendelolie, eukalyptusolie, methylparahydroxybenzoat, butylhydroxyanisol, dinatriumedetat.

Spørgsmål og svar

Hvad er Østradiol med Minoxidil til kvinder?

Minoxidil er et effektivt lægemiddel mod hårtab og kombinationen med Østradiol gør produktet specifikt egnet til hårtab hos kvinder. Op til 90 procent af patienter, der behandles med Østradiol og Minoxidil, vil opleve, at hårtabet stopper og at de hårsække, som ikke er døde, vil producere nye hår. Østradiol og Minoxidil virker ved, at det hæmmer enzymet 5-alpha i at konvertere testosteron til DHT. Konverteringen af DHT-hormoner er den hyppigste årsag til det hårtab, som mange oplever, når de bliver ældre. Ved netop at hæmme denne konvertering af testosteron, stoppes hårtab i omkring 50% af alle tilfælde. Også selvom hårtab er en arvelig tilstand, kan Østradiol kombineret med Minoxidil hjælpe med at behandle og stoppe hårtabsprocessen. Hos Biofolic Lab® tilbyder vi Østradiol med Minoxidil gennem vores europæiske samarbejdspartner.

Kan jeg købe medicinen uden recept?

Østradiol med Minoxidil er receptpligtig og kan nemt online-bestilles gennem Biofolic Labs europæiske samarbejdspartner.

Gør medicinen mit hår tykkere?

Ja. Østradiol kombineret med Minoxidil kan få eksisterende hår til at gro sig stærkere og tykkere. Husk dog, at det er vigtigt ikke at afbryde behandlingen, da selv en kort pause kan have en negativ indvirkning på medicinens effektivitet.

Hvad er Minoxidil?

Minoxidil blev oprindeligt udviklet til at behandle forhøjet blodtryk. En bivirkning var imidlertid, at patienter oplevede en øget hårvækst. Minoxidil er sidenhen blevet videreudviklet og anvendes i dag som behandling mod hårtab hos både mænd og kvinder. I kombination med andre af Biofolic Labs kliniske behandlinger, giver Minoxidil mærkbare og flotte resultater. Minoxidil er inkluderet i vores Essential- og Advanced behandlingsplaner.

Indgår Østradiol og Minoxidil i Biofolic Labs behandlingsplaner?

Ja, Østradiol med Minoxidil indgår i vores Essential- og Advanced behandlingsplaner.

Er medicin en effektiv måde at bekæmpe hårtab på?

Medicinsk behandling er effektivt for både mænd og kvinder, der lider af hårtab. Medicinsk behandling indgår i Biofolic Labs Essential- og Advanced behandlingsplaner og kan kombineres med andre kliniske behandlinger såsom mesoterapi, vampyr behandling og laserterapi.

Kan Østradiol med Minoxidil stoppe hårtabsprocessen?

Østradiol med Minoxidil til kvinder virker ved at stoppe eller bremse igangværende hårtab. Medicinen fjerner ikke årsagen til hårtab, men blokerer i stedet den videre udvikling. Østradiol med Minoxidil giver dig således mulighed for at bevare dit eksisterende hår i længere tid samtidig med, at væksten i dine hårrødder styrkes.

Hvorfor taber jeg mit hår?

Der kan være mange årsager til, at kvinder og mænd taber håret. Blandt de hyppigste er øget testosteron-niveau, vitaminmangel, stress og hormonelle forandringer.

Må jeg drikke alkohol mens jeg tager medicinen?

Ja, du må godt drikke alkohol mens du bruger Østradiol med Minoxidil. Der er ingen sundhedsrisici forbundet med denne kombination.

Østradiol / Minoxidil

Tilføj til kurv