produkter mod hårtab - kvinder

Shampoo - kvindeligt hårtab

Biofolic shampoo til kvinder er specielt udviklet til at bekæmpe skældannelse i hovedbunden, og samtidigt stimulere hårvækst.

Ved at afbalancere hovedbunden, skaber shampooen de optimale betingelser for en ny og kraftigere hårvækst.

Shampooen har en let gele-tekstur der skummer fint, og som giver en dybdegående rensning af hår og hovedbund.

Biofolic shampoo til kvinder indeholder eksfolierende partikler af kokos, salicylsyre og piroctone olamine med keratolytiske egenskaber.

Denne sammensætning af ingredienser giver en optimal eksfolierende effekt, der både fjerner- og modvirker dannelse af døde hudceller og skæl i hovedbunden.

 • Stimulerer hårvækst
 • Bremser hårtab
 • 100% naturlig og vegansk
 • Fugter hår og hovedbund
 • Tilfører glans
 • Fjerner overskydende fedt og skæl fra hovedbunden
 • Fri for silikone og parabener

Ingredienser

Acetyl tetrapeptide-3

Acetyl Tetrapeptide-3 er en unik ingrediens, som er specialfremstillet fra en eksklusiv blanding af rødkløverekstrakt og naturlige peptider, som sammen virker som et stimulerende vækstmiddel som aktiverer stamcellene i dine hårsække så hårvæksten fremmes.

Trifolium pratense (rødkløver)

Blomsterekstrakt

Bærekstrakt

Hydrolyzed RNA og DNA

Bambusekstrakt

Mentol

Biofolic Shampoo indeholder mentol som giver en forfriskende effekt.

Niacinamid (B-vitamin)

Det høje indhold af allantoin og niacinamid hjælper med at dulme skalpen, og modvirker betændelse samt irritation.

Calcium pantothenat

Sodium ascorbyl phosphate

Vitamin C

Tocopheryl acetate

Vitamin E

Pyridoxine HCl (vitamin B6)

Spørgsmål og svar

Hvordan virker Biofolic Lab®s shampoo til kvinder?

Biofolic Shampoo er specialfremstillet til kvinder og stimulerer hud og hovedbund. Hårshampooen består af den unikke kombination af aktive ingredienser såsom peptider og rødkløver som bekæmper hårtabsprocessen ved at hæmme 5-a-redutase og modvirke dannelsen af DHT (dihydrotestosteron). De aktive ingredienser modvirker, at hårsækkene dør, forbeder hårets livscyklus og regenererer og stimulerer hovedbundens mikrocirkulation. Dermed skabes fornyet hårvækst. Biofolic hårshampoo forbedrer dit hårs tilstand og fjerner skæl samtidig med, at håret bliver stærkere og tykkere.

Hvordan anvender jeg Biofolic shampoo til kvinder?

Påfør forsigtigt på vådt hår og masser for at eksfoliere skæl på hovedbunden. Lad Biofolic Shampoo virke i 3 minutter og skyl med varmt vand.

Hvad indeholder Biofolic shampoo?

Biofolic Labs Shampoo til kvinder er fri fra skadelige substanser. Indhold: Acetyl tetrapeptide-3, Trifolium pratense (rødkløver), blomsterekstrakt, bærekstrakt, hydrolyzed RNA og DNA, Bambus-ekstrakt, mentol, niacinamid (B-vitamin), calcium pantothenat, sodium ascorbyl phosphate, vitamin C, tocopheryl acetate, vitamin E, pyridoxine HCl (vitamin B6).

Kan jeg kombinere Biofolic Lab®s hårshampoo til mænd med andre produkter?

For fuld effekt: anvend sammen med Biofolic øvrige, kliniske behandlinger og kosttilskud. Du kan med fordel overveje en intensiv behandlingsplan hos Biofolic Lab.
 • Jeg er så glad for mit hår nu. Det var trist og tyndt før, men med behandlingerne på klinikken, stråler jeg igen. Varme anbefalinger til personalet og Biofolic.

  Mille, 25 år, Tyndt hår

  1/20
 • Kombinationen af medicin og en hårtransplantation var perfekt. Efter transplantationen kunne jeg beholde mit eget hår i længere tid inden det blev nødvendigt med den næste behandling.

  Mark Puntiak, 40 år, Arveligt hårtab

  2/20
 • Hårtransplantation, vampyr behandling og mesoterapi på klinikken. Effektiv og omfattende hårpleje derhjemme. Jeg er glad for at komme hos Biofolic Lab.

  Lise Sørensen, 36 år, Alopeci

  3/20
 • Jeg er nu 6 måneder inde i min behandlingsplan, og jeg kan se en tydelig forskel. Mit hår er tykkere, mere tæt, og jeg føler mig generelt mere glad og optimistisk. Personalet på klinikken er super venlige og giver mig altid god behandling.

  Lise, 41 år år, Tyndt hår

  4/20
 • Min behandlingsplan hos Biofolic Lab er det bedste, jeg har gjort for mit hår. Jeg har tidligere prøvet mange forskellige tvivlsomme løsninger, som slet ikke har hjulpet. Det er meget vigtigt for mig, at blive behandlet af erfarne hårspecialister på en rigtig klinik.

  Anette, 28 år, Udtyndet hår

  5/20
 • Mikkel Som ung fyr er det super frustrerende at miste sit hår i en så tidlig en alder. Jeg kombinerer Biofolic Labs hårplejeprodukter med medicin, og jeg kan se, at mit hår er ved at genvinde sin gamle styrke. Jeg har faktisk udskudt mit hårtab.

  Mikkel Skoling, 25 år, Hårplejeprodukter med medicin

  6/20
 • Da jeg stadig er ret ung, er jeg ikke klar til at få en hårtransplantation endnu, og jeg vil gerne beholde mit eksisterende hår så længe som muligt. Så jeg modtager forskellige kliniske behandlinger hos Biofolic Labs klinik som en del af en behandlingsplan.

  Nicklas, 33 år, Kliniske behandlinger

  7/20
 • Jeg har gennemgået en hårtransplantation men vil også gerne beholde mit eksisterende hår så længe som muligt. Jeg modtager vampyr og mesoterapi hos Biofolic Lab som en del af en behandlingsplan, og så benytter jeg mig af medicin.

  Nöel, 27 år, Hårtab

  8/20
 • At opleve hårtab og udtyndet hår som kvinde var et stort chok for mig. Jeg har nu kombineret vampyr og mesotherapy i 6 måneder med Biofolic Labs Advanced behandlingsplan. Mit hår er blevet meget sundere, og jeg kan tydeligt se genvækst og nyt hår. Jeg er nu begyndt Østradiol med minoxidil, og jeg ser virkelig frem til at se resultaterne af det

  Monica, 38 år, Udtyndet hår

  9/20
 • Vampyr behandling og mesoterapi

  Anne, 36 år, Traction Alopeci (Overbelastning af håret)

  10/20
 • Kliniske behandlinger på klinikken samt hårpleje

  Svetlana, 33 år, Tyndt hår

  11/20
 • Vampyr og Østradiol med minoxidil

  Rikke, 40 år, 40

  12/20
 • SMP

  Magdalena, 42 år, Alopecia

  13/20
 • SMP (Hårpigmentering)

  Hadi, 32 år, Hårpigmentering

  14/20
 • Hårpigmentering (SMP)

  Carlos, 34 år, Hårpigmentering

  15/20
 • Hårpigmentering

  Amari, 55 år, Hårpigmentering

  16/20
 • Hårpigmentering efter hårtransplantation

  Jasim, 29 år, Hårpigmentering

  17/20
 • Hårpigmentering efter hårtransplantation

  Jasim, 29 år, Hårpigmentering

  18/20
 • Hårtransplantation

  Josefina, 30 år, Hårtransplantation

  19/20
 • Hårtransplantation issen

  Elias, 56 år, Hårtransplantation

  20/20

Kontakt en hårspecialst

Vi hjælper dig med at stoppe dit hårtab og styrke din hårvækst

Du er altid velkommen til at kontakte os

Vi oplever ofte, at patienter har svært ved at søge hjælp, og derfor udsætter behandlingen af deres hårtab. Det gælder om at tage hånd om problemet så hurtigt som muligt, så forbedres chancerne for at stoppe hårtabet.

Kontakt os

Eller giv os et kald

+45 71 99 31 18

Hårvækst-shampoo til kvinder

Tilføj til kurv