Returbetingelser

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på Biofolic.dk

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;
a) har modtaget din vare
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Skulle de fremsendte varer ved modtagelse ikke stemme overens med de betingelser indgået ved købet, kan du få pengene tilbage eller modtage en tilsvarende vare som erstatning. Dette kræver at varerne returneres i samme stand som ved modtagelsen, dvs. uden ridser, stød eller afrevet emballage. Pakken skal endvidere være pakket ind i forsvarlig emballage.
Fragtomkostninger ved returnering afholdes af kunden.

Varerne skal sendes til nedenstående adresse:

Biofolic Lab ApS
Vester Voldgade 104, 2tv
1552 København V
Telefon: +45 71 99 31 18
Email: info@biofolic.dk

Hvis modtagelse af de afsendte varer nægtes, sendes disse retur til Biofolic Lab og det fulde beløb vil blive returneret til din konto.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på biofolic.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.