Produkter mod hårtab - mænd

Hårstyrke-kit til mænd

Biofolic Lab®s hårstyrke-kit til mænd stopper dit igangværende hårtab og stimulerer dine hårrødder, så du vil opleve en ny og stærkere hårvækst.

Pakken består af vores Biofolic shampoo til mænd og Biofolic kosttilskud. Pakken kan med fordel kombineres med Biofolic Lab®s øvrige kliniske behandlinger.

Kombinationen af disse to produkter giver dig en enkel og effektiv behandling mod hårtab.

 • Stopper igangværende hårtab og stimulerer ny hårvækst
 • Øger styrken i de enkelte hårstrå
 • Øger hårets tæthed
 • Fri for sulfater, silikone og parabener

Spørgsmål og svar

Hvad er inkluderet i pakken?

Biofolic Labs Hair Strengthening Kit til Mænd indeholder følgende: Biofolic Lab Shampoo til mænd og Biofolic Kosttilskud. Pakken indeholder produkter til henholdsvis 1, 2 eller 3 måneders forbrug.

Hvordan virker Biofolic Labs Shampoo til mænd?

Biofolic Shampoo er specialfremstillet til mænd og stimulerer hud og hovedbund. Hårshampooen består af den unikke kombination af aktive ingredienser såsom peptider og rødkløver som bekæmper hårtabsprocessen ved at hæmme 5-a-redutase og modvirke dannelsen af DHT (dihydrotestosteron). De aktive ingredienser modvirker, at hårsækkene dør, forbeder hårets livscyklus og regenererer og stimulerer hovedbundens mikrocirkulation. Dermed skabes fornyet hårvækst. Biofolic hårshampoo forbedrer dit hårs tilstand og fjerner skæl. samtidig med, at håret bliver stærkere og tykkere.

Hvordan anvender jeg Biofolic Shampoo til mænd?

Påfør forsigtigt på vådt hår og masser for at eksfoliere skæl på hovedbunden. Lad Biofolic Shampoo virke i 3 minutter og skyl med varmt vand.

Virker kosttilskud mod hårtab?

For at producere nye hårceller har kroppen blandt andet brug for masser af jern, biotin, niacin og protein. Desværre er det netop manglen på jern og protein, der er det mest almindelige ernæringsmæssige problem. Der er forskellige kosttilskud, du kan tage, men det er en god idé først at kontrollere, hvad din krop mangler. Ellers risikerer du at spilde penge på dyre kosttilskud, hvis du ikke er mangelfuld i de vitaminer eller mineraler, du indtager.

Hvordan anvendes Biofolic kosttilskud?

Produktet indeholder 90 stk 850 mg kapsler. Nettovægt: 76,5 g. Anbefalet daglig indtag: 3 kapsler. Brugsanvisning: Tag 3 kapsler dagligt med et måltid. Kapslerne kan indtages separat eller på samme tid. Biofolic Labs kosttilskud kan indtages dagligt. Vi anbefaler, at du indtager en Biofolic kapsel morgen, middag og aften.

Hvorfor taber man håret?

Der kan være mange årsager til hårtab: Genetik, øget testosteronniveauer, hormonelle ændringer, betændelse, blodcirkulation, lave niveauer af vitaminer og mineraler, stress, forurening og andet. Kontakt os i dag og lad os finde den rette behandling til dig.
 • Jeg er så glad for mit hår nu. Det var trist og tyndt før, men med behandlingerne på klinikken, stråler jeg igen. Varme anbefalinger til personalet og Biofolic.

  Mille, 25 år, Tyndt hår

  1/20
 • Kombinationen af medicin og en hårtransplantation var perfekt. Efter transplantationen kunne jeg beholde mit eget hår i længere tid inden det blev nødvendigt med den næste behandling.

  Mark Puntiak, 40 år, Arveligt hårtab

  2/20
 • Hårtransplantation, vampyr behandling og mesoterapi på klinikken. Effektiv og omfattende hårpleje derhjemme. Jeg er glad for at komme hos Biofolic Lab.

  Lise Sørensen, 36 år, Alopeci

  3/20
 • Jeg er nu 6 måneder inde i min behandlingsplan, og jeg kan se en tydelig forskel. Mit hår er tykkere, mere tæt, og jeg føler mig generelt mere glad og optimistisk. Personalet på klinikken er super venlige og giver mig altid god behandling.

  Lise, 41 år år, Tyndt hår

  4/20
 • Min behandlingsplan hos Biofolic Lab er det bedste, jeg har gjort for mit hår. Jeg har tidligere prøvet mange forskellige tvivlsomme løsninger, som slet ikke har hjulpet. Det er meget vigtigt for mig, at blive behandlet af erfarne hårspecialister på en rigtig klinik.

  Anette, 28 år, Udtyndet hår

  5/20
 • Mikkel Som ung fyr er det super frustrerende at miste sit hår i en så tidlig en alder. Jeg kombinerer Biofolic Labs hårplejeprodukter med medicin, og jeg kan se, at mit hår er ved at genvinde sin gamle styrke. Jeg har faktisk udskudt mit hårtab.

  Mikkel Skoling, 25 år, Hårplejeprodukter med medicin

  6/20
 • Da jeg stadig er ret ung, er jeg ikke klar til at få en hårtransplantation endnu, og jeg vil gerne beholde mit eksisterende hår så længe som muligt. Så jeg modtager forskellige kliniske behandlinger hos Biofolic Labs klinik som en del af en behandlingsplan.

  Nicklas, 33 år, Kliniske behandlinger

  7/20
 • Jeg har gennemgået en hårtransplantation men vil også gerne beholde mit eksisterende hår så længe som muligt. Jeg modtager vampyr og mesoterapi hos Biofolic Lab som en del af en behandlingsplan, og så benytter jeg mig af medicin.

  Nöel, 27 år, Hårtab

  8/20
 • At opleve hårtab og udtyndet hår som kvinde var et stort chok for mig. Jeg har nu kombineret vampyr og mesotherapy i 6 måneder med Biofolic Labs Advanced behandlingsplan. Mit hår er blevet meget sundere, og jeg kan tydeligt se genvækst og nyt hår. Jeg er nu begyndt Østradiol med minoxidil, og jeg ser virkelig frem til at se resultaterne af det

  Monica, 38 år, Udtyndet hår

  9/20
 • Vampyr behandling og mesoterapi

  Anne, 36 år, Traction Alopeci (Overbelastning af håret)

  10/20
 • Kliniske behandlinger på klinikken samt hårpleje

  Svetlana, 33 år, Tyndt hår

  11/20
 • Vampyr og Østradiol med minoxidil

  Rikke, 40 år, 40

  12/20
 • SMP

  Magdalena, 42 år, Alopecia

  13/20
 • SMP (Hårpigmentering)

  Hadi, 32 år, Hårpigmentering

  14/20
 • Hårpigmentering (SMP)

  Carlos, 34 år, Hårpigmentering

  15/20
 • Hårpigmentering

  Amari, 55 år, Hårpigmentering

  16/20
 • Hårpigmentering efter hårtransplantation

  Jasim, 29 år, Hårpigmentering

  17/20
 • Hårpigmentering efter hårtransplantation

  Jasim, 29 år, Hårpigmentering

  18/20
 • Hårtransplantation

  Josefina, 30 år, Hårtransplantation

  19/20
 • Hårtransplantation issen

  Elias, 56 år, Hårtransplantation

  20/20

Kontakt en hårspecialst

Vi hjælper dig med at stoppe dit hårtab og styrke din hårvækst

Du er altid velkommen til at kontakte os

Vi oplever ofte, at patienter har svært ved at søge hjælp, og derfor udsætter behandlingen af deres hårtab. Det gælder om at tage hånd om problemet så hurtigt som muligt, så forbedres chancerne for at stoppe hårtabet.

Kontakt os

Eller giv os et kald

+45 71 99 31 18

Hårstyrke-kit til mænd

Tilføj til kurv