produkter mod hårtab - kvinder

Hårstyrke-kit til kvinder

Biofolic Lab®s hårstyrke-kit til kvinder bremser dit igangværende hårtab og stimulerer dine hårrødder, så du vil opleve en ny og stærkere hårvækst.

Pakken består af vores Biofolic shampoo til kvinder og Biofolic kosttilskud. Kombinationen af disse to produkter giver dig en enkel og effektiv behandling mod hårtab, som du nemt kan vedligeholde hjemme hos dig selv.

Pakken kan med fordel kombineres med Biofolic Lab®s øvrige kliniske behandlinger. Begge produkter indgår i vores tre specialiserede behandlingsplaner.

 • Bremser igangværende hårtab og stimulerer vækst
 • Øger hårets styrke
 • Øger hårets tæthed
 • Fri for sulfater, silikone og parabener

Spørgsmål og svar

Hvad er inkluderet i pakken?

Biofolic® Hårstyrke kit til kvinder består af Biofolic® Shampoo til kvinder og Biofolic® Kosttilskud. Pakken indeholder produkter til henholdsvis 1, 2 eller 3 måneders forbrug alt efter din bestilling eller abonnementsordning.

Hvordan virker Biofolic® shampoo til kvinder?

Biofolic® Shampoo er specialfremstillet, og findes i en udgave til både mænd og kvinder. Shampooen stimulerer hud og hovedbund. Den består af en unik kombination af aktive ingredienser såsom peptider og rødkløver, der bekæmper hårtab ved at hæmme 5-alfa enzymet og dermed modvirke dannelsen af DHT (dihydrotestosteron). De aktive ingredienser forhindrer, at hårsækkene dør, og fremmer hårets livscyklus og stimulerer hovedbundens mikrocirkulation. Dermed skabes fornyet hårvækst. Biofolic® Shampoo forbedrer dit hårs tilstand og fjerner skæl, samtidig med at håret bliver stærkere og tykkere.

Hvordan anvender jeg Biofolic® shampoo til kvinder?

"Fordel forsigtigt shampooen i vådt hår og masser hovedbunden skånsomt for at eksfoliere skæl. Lad Biofolic® Shampoo virke i 3 minutter og skyl efter med varmt vand.

Virker kosttilskud mod hårtab?

For at producere nye hårceller har kroppen blandt andet brug for masser af jern, biotin, niacin og protein. Desværre er mangel på jern og protein et af de mest almindelige ernæringsmæssige problemer. Ved at tage Biofolic® Kosttilskud giver du dit hår de bedste betingelser for en sund og stærk vækst samt forhindre yderligere hårtab.

Hvordan anvendes Biofolic® kosttilskud?

Produktet indeholder 90 stk. 850 mg kapsler. Nettovægt: 76,5 g. Anbefalet daglig indtag: 3 kapsler. Brugsanvisning: Tag 3 kapsler dagligt med et måltid. Kapslerne kan indtages separat eller på samme tid. Vi anbefaler, at du indtager en Biofolic® Kosttilskud kapsel dagligt: morgen, middag og aften.

Hvorfor taber man håret?

Der kan være mange årsager til hårtab: genetik, graviditet, abort, hormonelle ændringer, betændelse, blodcirkulation, lave niveauer af vitaminer og mineraler, stress, forurening og andet. Kontakt os i dag og lad os finde den rette behandling til dig.
 • Jeg er så glad for mit hår nu. Det var trist og tyndt før, men med behandlingerne på klinikken, stråler jeg igen. Varme anbefalinger til personalet og Biofolic.

  Mille, 25 år, Tyndt hår

  1/20
 • Kombinationen af medicin og en hårtransplantation var perfekt. Efter transplantationen kunne jeg beholde mit eget hår i længere tid inden det blev nødvendigt med den næste behandling.

  Mark Puntiak, 40 år, Arveligt hårtab

  2/20
 • Hårtransplantation, vampyr behandling og mesoterapi på klinikken. Effektiv og omfattende hårpleje derhjemme. Jeg er glad for at komme hos Biofolic Lab.

  Lise Sørensen, 36 år, Alopeci

  3/20
 • Jeg er nu 6 måneder inde i min behandlingsplan, og jeg kan se en tydelig forskel. Mit hår er tykkere, mere tæt, og jeg føler mig generelt mere glad og optimistisk. Personalet på klinikken er super venlige og giver mig altid god behandling.

  Lise, 41 år år, Tyndt hår

  4/20
 • Min behandlingsplan hos Biofolic Lab er det bedste, jeg har gjort for mit hår. Jeg har tidligere prøvet mange forskellige tvivlsomme løsninger, som slet ikke har hjulpet. Det er meget vigtigt for mig, at blive behandlet af erfarne hårspecialister på en rigtig klinik.

  Anette, 28 år, Udtyndet hår

  5/20
 • Mikkel Som ung fyr er det super frustrerende at miste sit hår i en så tidlig en alder. Jeg kombinerer Biofolic Labs hårplejeprodukter med medicin, og jeg kan se, at mit hår er ved at genvinde sin gamle styrke. Jeg har faktisk udskudt mit hårtab.

  Mikkel Skoling, 25 år, Hårplejeprodukter med medicin

  6/20
 • Da jeg stadig er ret ung, er jeg ikke klar til at få en hårtransplantation endnu, og jeg vil gerne beholde mit eksisterende hår så længe som muligt. Så jeg modtager forskellige kliniske behandlinger hos Biofolic Labs klinik som en del af en behandlingsplan.

  Nicklas, 33 år, Kliniske behandlinger

  7/20
 • Jeg har gennemgået en hårtransplantation men vil også gerne beholde mit eksisterende hår så længe som muligt. Jeg modtager vampyr og mesoterapi hos Biofolic Lab som en del af en behandlingsplan, og så benytter jeg mig af medicin.

  Nöel, 27 år, Hårtab

  8/20
 • At opleve hårtab og udtyndet hår som kvinde var et stort chok for mig. Jeg har nu kombineret vampyr og mesotherapy i 6 måneder med Biofolic Labs Advanced behandlingsplan. Mit hår er blevet meget sundere, og jeg kan tydeligt se genvækst og nyt hår. Jeg er nu begyndt Østradiol med minoxidil, og jeg ser virkelig frem til at se resultaterne af det

  Monica, 38 år, Udtyndet hår

  9/20
 • Vampyr behandling og mesoterapi

  Anne, 36 år, Traction Alopeci (Overbelastning af håret)

  10/20
 • Kliniske behandlinger på klinikken samt hårpleje

  Svetlana, 33 år, Tyndt hår

  11/20
 • Vampyr og Østradiol med minoxidil

  Rikke, 40 år, 40

  12/20
 • SMP

  Magdalena, 42 år, Alopecia

  13/20
 • SMP (Hårpigmentering)

  Hadi, 32 år, Hårpigmentering

  14/20
 • Hårpigmentering (SMP)

  Carlos, 34 år, Hårpigmentering

  15/20
 • Hårpigmentering

  Amari, 55 år, Hårpigmentering

  16/20
 • Hårpigmentering efter hårtransplantation

  Jasim, 29 år, Hårpigmentering

  17/20
 • Hårpigmentering efter hårtransplantation

  Jasim, 29 år, Hårpigmentering

  18/20
 • Hårtransplantation

  Josefina, 30 år, Hårtransplantation

  19/20
 • Hårtransplantation issen

  Elias, 56 år, Hårtransplantation

  20/20

Kontakt en hårspecialst

Vi hjælper dig med at stoppe dit hårtab og styrke din hårvækst

Du er altid velkommen til at kontakte os

Vi oplever ofte, at patienter har svært ved at søge hjælp, og derfor udsætter behandlingen af deres hårtab. Det gælder om at tage hånd om problemet så hurtigt som muligt, så forbedres chancerne for at stoppe hårtabet.

Kontakt os

Eller giv os et kald

+45 71 99 31 18

Hårstyrke-kit til kvinder

Tilføj til kurv